Lennot Filippiineille 441 euroa, Malediiveille 445 euroa ja Sri Lankaan 491 euroa

Emiratesin lennot Helsingistä Manilaan (Filippiinit) ovat varattavissa halvimmillaan 441 eurolla, Maleen (Malediivit) 445 eurolla ja Sri Lankaan 491 eurolla Skyscannerin kautta. Lennot ovat osittain flydubain operoimia.

Matkustusaika: 15.10.-15.12.2018. Tarjouslentoja on myynnissä 12.8.2018 saakka.

Päivitys: Emirates on pidentänyt tarjouslentojen myyntiaikaa.

Esimerkkilentoja Filippiineille (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Malediiveille (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Colomboon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

2 kommenttia aiheesta “Lennot Filippiineille 441 euroa, Malediiveille 445 euroa ja Sri Lankaan 491 euroa

  1. Emirates on lähi-idän yhtiöistä ainoa, joka pääosin toimii kaupalliselta pohjalta.

    Lentoyhtiöiden saamat tuet ovat todella monimutkainen kysymys, jonka molempien osapuolten argumentit on aika kyseenalaisia. Delta ja monet muut julkisuudessa usein aiheesta valittavat yhtiöt tekevät tiivistä yhteistyötä Alitalian kaltaisten vain ja ainoastaan valtion tukien takia olemassaolevien lentoyhtiöiden takia.

  2. Kilpailu tekee kyllä hyvää kuluttajille. Ei tällaisia yhden stopin lentoja vielä muutama vuosi sitten ollut tarjolla. Toki öljyn hintakin taitaa olla edelleen suhteellisen alhaalla, vaikka onkin noussut viime aikoina. Niin ja aina voi miettiä, että pelaavatko hiekkayhtiöt samoilla liiketalouden säännöillä kuin muut, mutta harvalle kuluttajalle sillä tuntuu olevan väliä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *