Halpalennot Pariisista Guadeloupelle (Karibia) 196 euroa

Iberian, British Airwaysin ja Vuelingin kanssa samaan konserniin kuuluvan LEVEL halpalentoyhtiön lennot syys-marraskuussa Pariisista Guadeloupelle (Pointe-a-Pitre) ovat varattavissa halvimmillaan 196 eurolla ja Martiniquelle (Fort-de-France) 207 eurolla momondon kautta.

Lentojen hintaan sisältyy ainoastaan käsimatkavarat, joten nämä lennot sopivat parhaiten keveysti matkustaville.

Esimerkkilentoja Pariisista Guadeloupelle

Esimerkkilentoja Pariisista Martiniquelle

2 kommenttia aiheesta “Halpalennot Pariisista Guadeloupelle (Karibia) 196 euroa

    • ABC-saarille on viime aikoina ollut alle 700 euron käyttökelpoisia lentoja aika nihkeästi. KLM on käytännössä ainoa lentoja Suomesta Bonaireen myyvä lentoyhtiö, mikä näkyy lentojen hinnoissa. Americanin ja Unitedin Bonairen lentoihin sisältyy ainakin toiseen suuntaan matkustettaessa yön ylittävä koneenvaihto.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *