Helsinki – Bali – Xiamen (Kiina) – Helsinki 426 euroa

XiamenAirin Helsinki – Bali – Xiamen (Kiina) – Helsinki lennot marraskuussa ovat varattavissa halvimmillaan 426 eurolla Skyscannerin kautta.

Lentoihin sisältyy menomatkalla pitkä koneenvaihto Xiamenista, jonka aikana voit halutessasi poistua lentokentältä. Tästä syystä nämä lennot sopivat parhaiten mahdollisimman halpoja lentoja etsiville reppureissaajille ja muille budjettimatkailijoille.

Tarjouslentoja on todennäköisesti myynnissä ainoastaan seuraaville päiville

Euroopasta Xiamenin kautta Indonesiaan matkustavat Suomen kansalaiset eivät pääsääntöisesti tarvitse korkeintaan 72 tunnin pysähdystä varten Kiinan viisumia. Lisätietoa viisumimääräyksistä löytyy Kiinan suurlähetystön kotisivuilta.

4 kommenttia aiheesta “Helsinki – Bali – Xiamen (Kiina) – Helsinki 426 euroa

 1. Onko vielä syys- lokakuulle tiedossa Qatarin tarjouksia dohan kautta balille?

  • Hankala sanoa. Qatarilla ei ole ollut yhtäkään mainitsemisen arvoista lentotarjousta Balille helmikuun jälkeen. Tällä hetkellä Qatar Airways ja KLM ovat ainoita yhtiöitä, jotka lentävät Helsinkiin ja Balille omilla koneilla, mikä näkyy lippujen hinnoissa.

   Balin lentojen hintakilpailun pitäisi hieman kiristyä lokakuun puolivälissä, kun flydubai aloittaa Emiratesin yhteistyössä Helsinki-Dubai lennot.

   Jos olet Balin lisäksi matkustamassa myös muualle Indonesiassa, Jakartaan tai Singaporeen lentäminen on myös harkitsemisen arvoinen vaihtoehto (Singaporesta on suoria lentoja esim. Surabayaan ja Yogyakartaan).

 2. Mahtaako keväälle tulla Qatarilta tai Turkishilta tarjouksia balille? Viime vuonna ainakin oli muutama tarjous.

  • Turkish Airlines lentää ainoastaan Jakartaan, joten niiltä tuskin tulee myyntiin tarjouslentoja Balille. Qatarista on hankala sanoa mitään varmaa. Öljyn hinta on viimeisen vuoden aikana noussut ~40 %. Tällä hetkellä on jossain määrin kysymysmerkkinä millä aikavälillä öljyn hintamuutokset siirtyvät lippujen hintoihin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *