Lennot Los Angelesiin 391 euroa (*päättynyt*)

Air France-KLM:n ja Deltan lennot syys-maaliskuussa Helsingistä Los Angelesiin ovat varattavissa halvimmillaan 391 eurolla Skyscannerin kautta. Air France-KLM:n ja Deltan Atlantin ylittävien lentojen hintaan käsimatkatavarat ja tarjoilu lennolla.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

5 kommenttia aiheesta “Lennot Los Angelesiin 391 euroa (*päättynyt*)

  1. Hei. Osaatko sanoa paljon yksi laukku ruumaan näillä matkoilla tulee maksaamaan suuntaansa?

    • Laukun kanssa reissaaminen nykyään USA:n ja Kanadan lennoilla on melko kallista. Air France-KLM:n Flying Blue -kanta-asiakkaiden on maksettava Air France-KLM:n operoimilla ja lentonumerolla myydyillä lennoilla laukusta ~40 euroa / suunta ja muiden ~50 € / suunta. AF-KLM kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta.

      Finnair, British Airways, Lufthansa, United, American Airlines, Air Canada veloittavat laukusta USA:n ja Kanadan lennoilla ~50 € /. SAS on tällä hetkellä ainoa suurehko eurooppalainen lentoyhtiö, jonka lennoille Suomesta USA:han voi tuoda maksutta yhden matkalaukun.

  2. Onko matkatavarat tosiaan ilmaiset? Mielestäni Deltalla ne muuttui muutama kuukausi sitten maksulliseksi. Ainakin samoilla lentoyhtiöillä hki-nyc-hki (vaihto amsterdamissa) joutui toukokuussa maksamaan käsimatkatavaroista.

    • Jep. Tarkoitit varmaakin ruumalaukkuja, jotka SASin lukuun ottamatta käytännössä kaikki yhtiöt ovat muuttaneet maksullisiksi USA:n ja Kanadan lennoilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *