Helsinki – Trinidad ja Tobago (Karibia) – Toronto – Helsinki 586 euroa

Air Canadan Helsinki – Port of Spain (Trinidad ja Tobago) – Toronto – Helsinki lennot ovat varattavissa halvimmillaan 586 eurolla Skyscannerin kautta.

Matkustusaika: 25.8.-15.12.2018 ja 15.1.-28.2.2019. Air Canadan lennoille Suomesta Karibialle voi tuoda maksutta yhden matkalaukun (max. 23 kg).

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

11 kommenttia aiheesta “Helsinki – Trinidad ja Tobago (Karibia) – Toronto – Helsinki 586 euroa

 1. Kokeilenko ihan multistop hakua muille päiville vai muten löydän tarjoushinnat? Tällä siis yritin, sillä kiinnostaisi lähtö heti tuolloin 25.8., mutta hinta oli 800+ e.

  • Jep. Näitä lentoja voi etsiä multistop -haun avulla. Air Canada lentää Port of Spainiin ainoastaan pari kertaa viikossa ja toisaalta halvimpia paikkoja ei välttämättä ole saatavissa jokaiselle lennolle, joten näiden lentojen löytäminen vaatii jonkin verran joustavuutta. Matkustuskautta koskevat tiedot ovat peräisin Air Canadan tariffiehdoista.

   ORIGINATING EUROPE –
   PERMITTED 01JAN THROUGH 30JUN OR 21AUG THROUGH 16DEC
   ON THE OUTBOUND TRANSATLANTIC SECTOR. SEASON IS
   BASED ON DATE OF ORIGIN.
   ORIGINATING INTERNATIONAL POINTS IN THE CARIBBEAN AREA

   PERMITTED 09JAN THROUGH 31MAY OR 01SEP THROUGH 16DEC
   ON THE OUTBOUND TRANSATLANTIC SECTOR. SEASON IS
   BASED ON DATE OF ORIGIN.

 2. Kiitos. Selvästikin pystyisi olemaan pidempään jos on valmis tukemaan takaisin vasta lokakuun puolella. Minne muualle niitä siis oli? Tuossa ylhäällä mainittiin Havanna…?

  • Teoriassa näitä lentoja on myynnissä useimpiin Air Canadan Karibian kohteisiin, mutta lentoaikataulujen takia esim. Jamaikalle lennettäessä meno- tai paluumatkalla on yövyttävä lentokenttähotellissa. Dominikaaninen tasavalta on aikataulujen osalta ehkä toimivin vaihtoehto Kuuballe ja Trinidad ja Tobagolle. Havannan lisäksi Air Canada on ainakin lentänyt Santa Claraan ja Varaderoon, joten paluu toisesta kaupungista on mahdollinen.

 3. Hei! Onko näitä yhdistettyjä Helsinki-Karibia-Kanada-Helsinki tarjolla enemmänkin ajalle touko-kesäkuu? Kiinnostaa kovasti!

  • Tuokin kuulostaa kyllä hyvältä eittämättä! =) Lähinnä aika toukokuun loppu- kesäkuun alku, kolmisen viikkoa reissun päällä. Kanada itsessään kiinnostaa, mutta vieläpä Karibiaan yhdistettynä olisi Bueno!

  • Näitä lentoja löytyy kokeilemalla ainakin toukokuulle myös muille päiville. Vancouveriin on välillä yllättävän hankala löytää kohtuuhintaisia lentoja, joten tarvittaessa kannattaa tutkia myös paljon lennot ~200 kilometrin päässä sijaitsevaan Seattleen maksavat.

  • Ja jos olisi lentoja Vancouveriin, niin vielä parempi!

 4. Hei, onko tiedossa pystyykö noita aikoja säätää ollenkaan? Esim. viikko Trinidadissa ja kolme Kanadassa

  • Suurimpana rajoitteena on se, että Air Canada lentää ainoastaan pari kertaa viikossa Port of Spainiin. Huhti-elokuussa Air Canada lentää Torontosta Port of Spainiin huhti-kesäkuussa tiistaisin ja launtaisin. Syys-lokakuussa Air Canada lentää Port of Spainiin ainoastaan lauantaisin.

   Helpoiten lennot sopiville päiville löydät muuttamalla esimerkkilentojen matkapäiviä lento kerrallaan. Kommentoithan tarjousta, jos sopivien päivien löytyminen tuottaa ongelmia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *