Lennot maailman ympäri 1393 euroa

Lennot maailman ympäri saa hankittua lentoyhtiöallianssien lentopassien ostamisen sijasta myös rakentamalla matkan omatoimisesti ostamalla perinteisten ja halpalentoyhtiöiden yhdensuuntaisia lentoja. Esimerkiksi Helsinki – Singapore – Sydney // Melbourne – Christchurch // Auckland – Nadi (Fidži) – Apia (Samoa) – Honolulu (Havaiji) – San Francisco – Helsinki lennot ovat varattavissa tällä hetkellä alk. 1393 eurolla (//=väli kuljetaan omatoimisesti ja -kustanteisesti).

Lentoja on myynnissä suunnilleen samaan hintaan myös muille päiville, joten reittiä ja matkapäiviä voi muokata sopiviksi.

Esimerkkireitti

 1. Helsinki – Singapore 4.2., lentolippu 172 € + matkalaukku 47 € = 219 €
 2. Singapore – Sydney 12.2., lentolippu ~119 € + matkalaukku ~28 € = ~147 € (Scoot)
 3. Melbourne – Christchurch 24.2., lentolippu 103 € + matkalaukku 16 € = ~119 € (Jetstar)
 4. Auckland – Nadi (Fidzi) 9.3., Nadi (Fidzi) – Apia (Samoa) 15.3., Apia – Honolulu 22.3., 483 € (Fiji Airways)
 5. Honolulu – San Francisco 27.3., lentolippu 154 € + matkalaukku ~21 € = 175 € (Alaska Airlines)
 6. Oakland (San Francisco) – Helsinki 3.4., lentolippu 201 € + matkalaukku 49 € = 250 € (Norwegian)

Esimerkkireitti on rakennettu perinteisten ja halpalentoyhtiöiden yhdensuuntaisia lippuja yhdistämällä. Laukkumaksut (max 20-23 kg) sisältyvät artikkelin julkaisuhetkellä tarkistettuun kokonaishintaan. Paikkatilanteesta, valuuttakursseista jne. johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia, joten tarkistathan jokaisen lennon hintatiedot huolellisesti ennen lentojen ostamista.

Muita reittivaihtoehtoja

Saman hintaluokan maailmanympärilentoja löytyy myös muille reiteille. Esimerkiksi Qatar Airways myy yhdensuuntaisia lentoja Helsingistä Hongkongiin halvimmillaan 250 eurolla, Scoot Singaporesta Melbourneen, Perthiin, Darwiniin ja Gold Coastille n. 80-150 eurolla (+matkalaukku), AirAsia Kuala Lumpurista mm. Darwiniin Perthiin, Sydneyyn ja Gold Coastille n. 100-200 eurolla (+matkalaukku 25-30 euroa) ja Qantasin omistama Jetstar Balilta Australiaan n. 60-200 eurolla (+matkalaukku). Fiji Airways myy Singapore – Fidzi – Honolulu lentoja ~450 eurolla.  Jetstar myy yhdensuuntaisia lentoja Sydneystä, Brisbanesta ja Melbournesta ja Hawaiaan Airlines Aucklandista Havaijille halvimmillaan ~200 eurolla (+matkalaukku). Norwegian myy yhdensuuntaisia lentoja Suomeen myös Floridasta, New Yorkista ja Los Angelesista ~220-300 eurolla / suunta (+matkalaukku).

Linkkejä

2 kommenttia aiheesta “Lennot maailman ympäri 1393 euroa

 1. Hello. Miten onnistuisko että uusi-seelantti jäis pois ja hawaiin jälkeen olis joku etelä-amerikka paikka (chile vaikka) ja sitten pohjois-amerikka (los angeles vaikka san fransisco sijaan)? Muuten reitti jäis samaksi (Helsinki – Singapore – Sydney // Melbourne – Nadi (Fidži) – Apia (Samoa) – Honolulu (Havaiji) – Chile- Los Angeles – Helsinki)? Mitä tulis hinnaks suunilleen.

  • Toi reitti on hieman epälooginen. Useimmat lentoyhteydet Havaijilta Etelä-Amerikkaan sisältävät koneenvaihdon Kaliforniassa. Lentomatka Santiago de Chilestä Kaliforniaan on lähes yhtä pitkä kuin Santiagosta Madridiin, joten ainakin itse matkustaisin ennemmin Kalifornian kautta Etelä-Amerikkaan ja Etelä-Amerikasta Eurooppaan.

   LATAM Airlines on muuten ainakin aiemmin myynyt multistop -lippuja Australiasta Tahitin ja Pääsiäissaaren kautta Etelä-Amerikkaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *