Lennot Oslosta Los Angelesiin 255 euroa

Lufthansan ja Austrian Airlinesin lennot syys-toukokuussa Oslosta Los Angelesiin ovat varattavissa halvimmillaan 255 eurolla ja British Airwaysin lennot 259 eurolla Skyscannerin kautta.

Lufthansan, Austrian Airlinesin, British Airwaysin ja muiden Star Alliance & oneworld -yhtiöiden Los Angelesin lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja ateriatarjoilu Atlantin ylittävillä lennoilla.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

6 kommenttia aiheesta “Lennot Oslosta Los Angelesiin 255 euroa

 1. Näitä viime aikoina hieman tutkineena tuli havaittua, että nämä diilit säästävän 50-100 euroa, kun alkaa katsomaan ensin lentoa Helsingistä Osloon, etenkin jos matkatavaroita käsimatkatavaroiden lisäksi ottaa. Halvemman hinnan houkutus karisee hieman, kun miettii säädöt välilaskujen ja muiden kanssa. Itse ainakin todennäköisesti varailen reissun suoraan Norwegianin tai jonkun muun kautta. Jos käsimatkatavaroilla selviää, niin sitten ilman muuta käyttämisen arvoinen tarjous.

  • Kiitti kommentista. Laukkumaksut tekevät kaukolentojen varaamisesta monimutkaisempaa ja sen takia yhdelle sopiva lentotarjous ei välttämättä ole toiselle aina optimaalinen ratkaisu. Norwegianin halvimpiin tarjouslentoihin verrattuna näitä lentoja on paremmin saatavissa. Tämän postauksen pointtina on se, että Pohjois-Amerikan lentoja varatessa kannattaa verrata aina Tukholmasta, Oslosta ja Köpiksestä lähtevien lentojen hintoja. Yllättävän usein esim. Lufthansan lennot Helsingistä ovat 100-200 % kalliimpia.

   Ruumalaukun kanssa reissatessa kannatta pitää mielessä se, että SASin Suomesta lähtevien lentojen hintaan sisältyy vielä ainakin jonkin aikaa matkatavarat.

 2. Mitä kautta pystyy ostamaan erikseen myös ruumaan menevät matkalaukut? En ainakaan Skyskannerin kautta löytänyt? Saako ne sitten vasta lentokentältä ostettua? Onko hinnoista mitään tietoa?

  • USA:n ja Kanadan lennoilla myös Suomesta lennettäessä matkatavarat on sen verran kalliita, että pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa matkustamista kannattaa harkita (tai kaverin kanssa reissatessa tavaroiden pakkaamista yhteiseen laukkuun). Lentoyhtiöstä ja laukkumaksujen maksuajankohdasta riippuen laukku maksaa ~45-50 euroa/suunta. Laukut pystyy lisäämään tarvittaessa lentoyhtiön sivuilla manage my booking -toiminnon kautta.

 3. Millaiset suositukset hyödyntää näitä Tukholmasta ja Köpiksestä lähteviä Losin lentoja? Saako vaihdot yleensä kätevästi osumaan Suomesta lentäessä? Helsingistä lentäessä tulee vielä lisäkuluja tuohon päälle noin satkun verran?

  • Nämä ovat muuten ns. toistaiseksi voimassa olevia kamppishintoja, joten reissua ehtii suunnittelemaan rauhassa ennen lentojen varaamista.

   Näitä Tukholman, Oslon ja Köpiksen kautta olevia lentoja on mahdollista löytää järkevillä jatkoyhteyksillä, mutta niiden löytäminen edellyttää yleensä hakutulosten selaamista tarkkaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *