Norwegian aloittaa lennot Tukholmasta Krabille

Norwegian aloittaa lokakuun lopussa suorat lennot Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Oslosta Krabille,jonne yhtiö lentää talvikaudella 28.10.2018-31.3.2019 yhteensä kuusi kertaa viikossa Boeing 787 -koneilla. Lennoille on jatkoyhteydet Helsinki-Vantaalta.

Perinteisistä lentoyhtiöistä poiketen Norwegianin hinnoittelurakenne perustuu yhdensuuntaisiin lippuihin, joiden hintaan sisältyy ainoastaan käsimatkatavarat (max 10 kg). Halpalentoyhtiöille tyypilliseen tapaan yhtiö veloittaa lisämaksun lähtöselvitettävistä matkatavaroista, aterioista ja paikkavarauksesta myös kaukolennoilla.

Norwegianin meno-paluuliput Helsingistä Krabille eivät ainakaan tällä hetkellä ole lisämaksut huomioiden erityisen halpoja, mutta yhtiön yhdensuuntaiset lennot ovat yleensä halvempia kuin perinteisten lentoyhtiöiden yhdensuuntaiset lennot Helsingistä Krabille ja Krabilta Helsinkiin. Käytännöstä Norwegianin Kaakkois-Aasian lennoista on eniten hyötyä esimerkiksi kohtuuhintaista paluulentoa Aasiasta Suomeen etsiville matkailijoille ja maailmanympärimatkailijoille.

5 kommenttia aiheesta “Norwegian aloittaa lennot Tukholmasta Krabille

 1. Hei

  Jos lentoreitti ei mene venäjän ilmatilan kautta lisääkö minkä verran lentoaikaa?

  • Jossain lehtiartikkelissa on muistaakseni mainittu, että Venäjän kiertäminen pidentää Thaimaan lentoja ~45 minuutilla.

   Siperian ja Venäjän ylilentoluvat ovat kaksi erillistä sopimuskokonaisuutta. Norwegianilla ei edelläänkään ole Siperian ylilentolupia, mutta Norwegian on ilmeisesti saanut tänä tai viime vuonna luvan käyttää Venäjän ilmatilaa Kaakkois-Aasian lennoilla. Ainakin flightawaren karttojen mukaan Norwegian käyttää nykyään Bangkokin lennoilla Venäjän ilmatilaa.

 2. Mihis hintaan löytyy? Tää kuulostaa kyllä hyvältä, mikäli antaa vähän hintapainetta finskille. Ovatko siis myymässä yhdelle lipulle Helsingistä näitä?

  • Norwegian myy niitä yhdelle lipulle samaan tapaa kuin USA:n ja Singaporen lentoja. Tällä hetkellä halvimmat liput maksavat n. 450-500 euroa. Lentoyhtiöt eivät aina myy kaikista halvimpia lippuja heti uuden reitin julkistamisen yhteydessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *