Lennot Rio de Janeiroon 540 euroa

American Airlinesin lennot loka-marraskuussa Helsingistä Rio de Janeiroon ovat varattavissa halvimmillaan 540 eurolla momondon kautta. Lennot ovat osittain Finnairin operoimia.

Tarjouslentoja on myynnissä keskiviikkoon 4.7.2018 saakka

Esimerkkilentoja

3 kommenttia aiheesta “Lennot Rio de Janeiroon 540 euroa

  1. Paljon kiitoksia asiantuntevasta vastauksesta! En ollut kuullutkaan tuollaisesta muutoksesta matkatavaroihin liittyen. 700e kuulostaisi vielä hyvältä, varsinkin jos olisivat AA:n lennot. Pitää tässä tarkkailla tilannetta ja toivoa parasta.

  2. Kuinka mahdollisena näet, että tammi- tai helmikuulle tulisi öbaut tämän hintaisia lentoja AA:lla tai jollain muulla Oneworldin yhtiöllä? Muutama vuosi sitten tuntui olevan jatkuvasti n. 600€ hintaisia lentoja, mutta sen jälkeen ei ole paljoa näkynyt ennen tätä.

    • Hankala sanoa. Pari vuotta sitten mm. Air France-KLM, British Airways, American ja muut lentoyhtiöt vähensivät Brasilian lentojatarjontaansa maan polliittisen ja taloustilanteen takia mikä näkyy hintatasossa. Eurooppalaiset lentoyhtiöt ovat poliittisen tilanteen jossain määrin selvittyä lisänneet Brasilian lentoja, mutta öljyn hinta on parin viime vuoden aikana noussut. Tällä hetkellä on jossain määrin epäselvää missä määrin korkeammat polttoainekulut siirtyvät hintoihin.

      Alle 600 euron oneworld -yhtiöiden lennot Suomesta Etelä-Amerikkaan lennot eivät ole niin yleisiä, joten matkabudjetin kannalta 700 euroa kuulostaa realistisemmalta luvulta. Lufthansa on aiemmin myynyt Rion lentoja tammikuulle alle 550 eurolla, joten johonkin toiseen alliansiin kuuluvalta yhtiöltä voi mahdollisesti tulla myyntiin alle 600 euron lentoja tammikuulle.

      Brasilian lentoja omatoimisesti varatessa kannattaa muuten tarkistaa mitä lipun hintaan sisältyy (kaukolentotarjousten yhteydessä mainitsemme, jos matkatavarat eivät sisälly hintaan). Iberia on muuttanut pari viikkoa sitten matkatavarat maksullisiksi lennoilla Espanjasta Brasiliaan, Chileen ja Panamaan, British Airways Lontoosta Dominikaaniseen tasavaltaan matkustettaessa ja Air France Pariisin ja Karibian välisillä lennoilla. En yllättyisi, jos lähitulevaisuudessa matkatavarat muuttuisivat maksullisiksi Air France-KLM:n, Iberian ja BA:n lipuilla myös Suomesta Latinalaiseen Amerikkaan matkustettaessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *