Kevätlennot Kiovaan 38 euroa (*loppuunmyyty*)

Ukraine International Airlinesin (UIA) lennot Helsingistä Kiovaan toukokuussa 2019 ovat varattavissa halvimmillaan 38 eurolla momondon kautta.

Ukraine Internationalin lennoille voi tuoda maksutta yhden käsimatkatavaran (55 cm x 40 cm x 20 cm, max 7 kg). Lentoyhtiö veloittaa lähtöselvityksen tekemisestä lentokentällä lisämaksun, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen ennen matkaa ja tulostaa matkalipun.

Päivitys klo 21.00: tarjouslennot on loppuunmyyty.

Esimerkkilentoja

Tarjouslentoja on myynnissä melko rajoitetusti, joten paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia. Hintatiedot on tarkistettu 27.6.2018 klo 18.35.

5 kommenttia aiheesta “Kevätlennot Kiovaan 38 euroa (*loppuunmyyty*)

 1. Samoilla hinnoilla löytyi vielä eilen yöllä lentoja, kunhan vaan jaksaa klikkailla UIA:n sivuja! Ajankohdat vähän eri kuin tässä artikkelissa, mutta löysin itselleni ainakin mieluisan.

 2. Onnistuin itse aiemmin pokaamaan lennot vastaavasta tarjouksesta.
  Vaati kyllä todella rasittavan pitkän ajan UIA:n verkkosivujen naputtelua.
  On siis mahdollista 🙂

 3. Mikään näistä alla mainituista lennoista ei anna tarjoushintaa!!!

  • Tarjouslennot esimerkkipäiville on mahdollisesti loppuunmyyty tarjouksen julkaisemisen jälkeen. Löysin hetki sitten lentoja esimerkiksi päiville 19.-23.5. ja 21.-28.5. 38 eurolla.

  • Nämäkin lennot on näköjään loppuunmyyty. Samanhintaisia lentoja Kiovaan pitäisi tulla myöhemmin uudestaan myyntiin. Näiden UIA:n lentojen kanssa suurimpana rajoituksena on se, että lennot on varattava vähintään 10 kuukautta aiemmin. Halvimpia paikkoja tällä kertaa oli saatavissa yllättävän nihkeästi, joten jälkikäteen ajateltuna tämä ei ollut oikein kaikista onnistunein postaus.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *