Lennot Oslosta Havaijille 534 euroa

Lufthansan, Unitedin ja Air Canadan lennot syys-lokakuussa Oslosta Honoluluun ovat varattavissa halvimmillaan 534 eurolla ja marras-maaliskuussa 565 eurolla momondon kautta.

Lufthansan, Unitedin ja Air Canadan lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja tarjoilu Atlantin ylittävillä lennolla, joten nämä lennot sopivat parhaiten kevyesti matkustaville.

Esimerkkilentoja Honoluluun (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilento Mauille (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

3 kommenttia aiheesta “Lennot Oslosta Havaijille 534 euroa

  1. Viimeksi kun menimme Lentodiilien löytämälle Hawajin reissulle, niin Lufthansalla oli todella hyvät tarjoilut. Silloin jopa matkalaukut kuuluivat hintaan, vaikka kuljemmekin aina käsimatkatavaroilla. Paluumatkalla sai sitten tuliaiset ruumaan. Lokakuu 2016, 2+2henkeä yht.1500€ vaikka lensimme SFO:lta suoraan sukulaisten luo Konalle. Honoluluun olisi silloin päässyt vieläkin halvemmalla! Tarjous taisi silloin kestää jokusen tunnin 🙂

  2. ”Lufthansan, Unitedin ja Air Canadan lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja tarjoilu Atlantin ylittävillä lennolla, joten nämä lennot sopivat parhaiten kevyesti matkustaville.”

    Siis matkalaukku maksettava erikseen, mutta tarjoilut sisältyvät?

    • Jep. Ateriat sisältyy hintaan Lufthansan, Air Canadan ja Unitedin Atlantin ylittävillä lennoilla ja juomatarjoilu Pohjois-Amerikan sisäisillä lennoilla. Momondon hakutuloksissa näkyy myös esimerkiksi Icelandairin lentoja, joten sen takia tämä on pakko näin monimutkaisesti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *