Finnairin lennot Japaniin alk. 539 euroa

Finnairin lennot loka-maaliskuussa Helsingistä Nagoyaan ovat varattavissa halvimmillaan 539 eurolla, Osakaan 539 eurolla ja Tokioon 557 eurolla Skyscannerin kautta.

Tarjouslentoja on myynnissä 14.6.2018 saakka (valuuttakurssimuutoksista jne. johtuvat pienet hintamuutokset ovat mahdollisia).

Esimerkkilentoja Nagoyaan (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Osakaan (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tokioon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Nagoya // Osaka – Helsinki esim. (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Nagoya // Tokio – Helsinki esim. (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Osaka // Tokio – Helsinki esim. (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Hintatiedot on tarkistettu 2.6.2018 klo 1.40 (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia).

5 kommenttia aiheesta “Finnairin lennot Japaniin alk. 539 euroa

 1. Onko syyskuulle tulossa tarjouksia Japanin lennoista? Ei tarvitse olla välttämättä suora lento.

  • Finnair ja muutamat muut lentoyhtiöt ovat viime vuosiin verrattuna muuttaneet Japanin, Korean ja Kiinan tarjouslentojen matkustuskausia, joten aiempien vuosien perusteella on hankala päätellä.

   Nopealla haulla tällä hetkellä Tokioon ei löydy syyskuulle alle 700 euron lentoja yhdellä koneenvaihdolla, joten viikon parin sisällä hintataso tuskin ainakaan nousee olennaisesti. (Yksittäisen lennon paikkatilanne voi muuttua, joten parempien tarjousten odottamista kannattaa harkita ainoastaan jos matkapäivät ovat joustavia).

 2. Tällä hinnalla ei onnistu 5 hklön perhe (nykyisellä palkalla). Toivottavasti löytyisi halvempia tarjouksia.

  • Suoria lentoja tuskin löytyy olennaisesti halvemmalla. ~550 euroa on viime vuosina ollut lattiahinta, jota halvemmalla en muista Finnairin myyneen lentoja Suomesta parina viime vuotena tarjouslentoja omilla sivuillansa. Parin viime vuoden aikana öljyn hinta on noussut ~40 dollarista/barrel lähes 80 dollariin.

   Välilaskullisten Tokion tarjouslentojen hintataso on viimeisen 1,5 vuoden aikana liikkunut jonkin verran yli 400 ja hieman alle 500 euron välillä.

   Alle 26-vuotiaille lukijoille samalla muistutuksena: SAS myy nuorisolippuja Tokioon 400 eurolla.

  • Ei muuta kuin toivomaan/odottamaan, että ANA aloittaa lennot Tokion ja Tukholman välillä, jolloin avautuu uusi, tod.näk. edullisempi välilaskullinen yhteys ilman, että tarvitsee koukata kaukaa Keski-Euroopan kautta. Tukholman vaihdolla matka-aikaan tulisi todennäköisesti vain pari lisätuntia ja samalla Finnair ja Japan Airlines todennäköisesti joutuisivat laskemaan hintoja Helsingistä.

   Hyvin mahdollista, että lennot alkavat parin seuraavan vuoden kuluessa, Tukholma on yksi Euroopan suurimpia kaupunkeja ilman yhteyttä Tokioon. Myös SAS on väläytellyt harkitsevansa lentoja ARN-NRT välillä samalla kun lennot Kööpenhaminasta muuttavat Naritan lentoasemalta kaupunkia paljon lähempänä olevalle Hanedan lentoasemalle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *