Lennot Miamiin 260 euroa, Bostoniin 268 euroa, Washingtoniin 268 euroa ja Chicagoon 274 euroa (*päättynyt*)

SASin lennot Helsingistä Bostoniin ovat varattavissa halvimmillaan 268 eurolla, Chicagoon 274 eurolla, Miamiin 260 eurolla ja Washingtoniin 268 eurolla Skyscannerin kautta. Tarjouslentoja on myynnissä suunnilleen samaan hintaa myös Tampereelta ja Turusta Chicagoon.

Matkustusaika: 13.8.-7.11.2018. Tarjouslentoja on myynnissä sunnuntaihin 3.6.2018 saakka. SASin lennoille Suomesta Pohjois-Amerikkaan voi tuoda maksutta yhden matkalaukun (max 23 kg).

Esimerkkilentoja Bostoniin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Chicagoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Miamiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Washingtoniin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

 

7 kommenttia aiheesta “Lennot Miamiin 260 euroa, Bostoniin 268 euroa, Washingtoniin 268 euroa ja Chicagoon 274 euroa (*päättynyt*)

  1. Missasin Bostonin lennot. Onko alkusyksyyn tulossa enää tarjouslentoja

    • Lennot Bostoniin ovat tällä hetkellä sen verran tyyriitä, että hetken odottelusta tuskin on ainakaan haittaa (jos pystyt tarvittaessa joustamaan matkapäivissä).

      Matkaa suunnitellessa kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että tämän kevään ja kesän aikana aikana lähes kaikki lentoyhtiöt ovat muuttaneet/muuttamassa matkatavarat maksullisiksi Pohjois-Amerikan lennoilla. Tuoreimpana tapauksena Lufthansa, United ja Air Canada, joiden halvimpien lippujen hintaan ei enää sisälly matkatavaroita.

  2. Voiko matkan kestoa pidentää. Haluaisi olla perillä Miamissa 3 viikkoa min.

    • Kyllä. Tämän ja muiden julkaisemiemme tarjousten yhteydessä mainitut päivät ovat ainoastaan esimerkkejä (poikkeuksena äkkilähdöt). Lentoja löytyy Skyscannerin kautta esimerkiksi päiville 18.9.-9.10. ja 25.9.-10.10. 260-270 eurolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *