Lennot Etelä-Afrikkaan 464 euroa

Air France-KLM:n lennot Helsingistä Johannesburgiin ovat varattavissa halvimmillaan 463 eurolla Skyscannerin kautta. Lentoja on myynnissä myös useimmilta maakuntakentiltä (Tampere, Turku, Oulu, Rovaniemi, Vaasa…) 510 eurolla.

Matkustusaika: 22.8.-15.12.2018 ja 1.1.-31.3.2019. Maksimi perilläoloaika on 3 kuukautta. Tarjouslentoja on myynnissä 10.6.2018 saakka.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

2 kommenttia aiheesta “Lennot Etelä-Afrikkaan 464 euroa

  1. Ostin juuri Lufthansan menopaluun Johannesburgiin hintaan 477 eur. Turkishilla voi myös välillä päästä alle 500 eur. Lensin samaisen matkan viime vuonna Air France / KLM -yhdistelmällä ja yllätti kyllä positiivisesti. Näyttää olevan kova kilpailu tästä reitistä, mikä on meille oikein hyvä!

    • Hyvää matkaa! Totta. Usein lentoyhtiöt reagoivat kilpailijoiden kamppiksiin alentamalla omien lentojen hintatasoa samalle tasolle. Turkish Airlines ja Qatar Airways ovat lisänneet paikkatarjontaansa Helsingistä viime vuoteen verrattuna ja British Airways on lisännyt uuden lennon Lontoo-Johannesburg välille, mikä näkyy hintatasossa.

      Tästä AF-KLM:n tarjouksesta tekee mielenkiintoisen muihin vaihtoehtoihin verrattuna se, että lentoja on myynnissä myös myös muualta kuin Helsingistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *