Äkkilähtölennot Kreikkaan 75 euroa (*loppuunmyyty*)

Äkkilähtölennot Helsingistä Tiranaan (Albania) ovat varattavissa 45 eurolla, Splitiin (Kroatia) 65 eurolla, Zakynthosiin, Kosille, Haniaan (Kreeta) ja Algheroon (Sardinia) 75 eurolla.

Tarjouslippuja on myynnissä ainoastaan seuraaville lennoille

2 kommenttia aiheesta “Äkkilähtölennot Kreikkaan 75 euroa (*loppuunmyyty*)

    • Heinäkuu on suosituin kesälomakuukausi, joten äkkilähtöjen varaan heinäkuun matkasuunnitelmia emme suosittele jättämään. Matkanjärjestäjät myyvät alennettuna hintaan äkkilähtöinä ainoastaan paikkoja, joita ne eivät ole saaneet myytyä enemmän tai vähemmän normaalihintaisina.

      Pyrimme löytämään mielenkiintoisia tarjouksia myös heinäkuulle, mutta halvimpien hintaluokkien paikkoja reittilennoille on näin lähellä vuoden suosituinta lomakuukautta jäljellä aika nihkeästi (=>edullisten matkojen löytäminen vaatii ainakin jonkin verran joustavuutta.). Reissuideoita voit etsiä esimerkiksi sunnuntaina julkaistusta listasta, johon kokosimme alle 200 euron kesälentoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *