Lennot Kanadaan 284 euroa, New Yorkiin 309 euroa, Miamiin 310 euroa, Teksasiin 308 euroa, Kaliforniaan 309 euroa… (*päättynyt*)

Air Canadan, Lufthansan ja Unitedin lennot Helsingistä Torontoon ovat varattavissa halvimmillaan 284 eurolla, Vancouveriin 284 eurolla,Montrealiin 290 eurolla, Calgaryyn 295 eurolla, New Yorkiin 309 eurolla, Miamiin 310 eurolla, Houstoniin 308 eurolla, Orlandoon 308 eurolla, Dallasiin 309 eurolla, New Orleansiin 308 eurolla, Los Angelesiin 309 eurolla, San Franciscoon 309 eurolla, Seattleen 301 eurolla, Las Vegasiin 308 eurolla, Atlantaan 308 eurolla ja Washingtoniin 319 eurolla Skyscannern kautta. Tarjouslentoja on myynnissä myös muihin kohteisiin Pohjois-Amerikassa (esim. Denver).

Menolennon on oltava aikavälillä 1.-30.9.2018 ja 15.10.-15.12.2018. Maksimi perilläoloaika on 3 kuukautta.

Esimerkkilentoja Torontoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Vancouveriin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Montrealiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Calgaryyn (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Edmontoniin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja New Yorkiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Orlandoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Miamiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Los Angelesiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja San Franciscoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Houstoniin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Dallasiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja New Orleansiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Seattleen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Las Vegasiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Washingtoniin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Atlantaan (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Phoenixiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

26 kommenttia aiheesta “Lennot Kanadaan 284 euroa, New Yorkiin 309 euroa, Miamiin 310 euroa, Teksasiin 308 euroa, Kaliforniaan 309 euroa… (*päättynyt*)

 1. Onko teillä kokemusta tuleeko tällaisia tarjouksia yleensä uudestaan myyntiin samalle syksylle? Syksyllä olisi mahdollisesti tarkoitus lentää Phoenixiin jossain vaiheessa, mutta minulta meni ohi tämä tarjous valitettavasti.

  • Tämänkaltaisia tarjouksia Phoenixiin ei ole kovin usein. Sanoisin, että ~50-60 % todennäköisyydellä alle 400 euron lentoja löytyy Helsingistä riippuen matkapäivistä (syyskuulle halpojen lentojen löytäminen on hankalampaa kuin marraskuulle). Tarvittaessa lentoja kannattaa etsiä myös Tukholmasta ja Oslosta.

  • Vielä lisäyksenä. Usein alle 300 euron lennot Helsingistä länsirannikon suuntaan ovat myynnissä korkeintaan muutaman päivän ajan, joten kannattaa miettiä etukäteen milloin pystyt matkustamaan.

  • Tähän on hankala sanoa mitään varmaan, mutta Vancouveriin hyvin harvoin myynnissä näin halpoja lentoja Helsingistä. Viimeksi alle 300 euron lentoja Helsingistä oli myynnissä marras-joulukuusta. Hetken parempia tarjouksia odotellessa tuskin menetät mitään, jos matkapäivät ovat joustavia. Icelandair on ilmeisesti tällä hetkellä halvin vaihtoehto ja niiden lennot maksavat yli 750 € eikä hintaan sisälly edes aterioita…

 2. Mistä kannattaisi etsiä Usa:n sisäisiä lentoja? Onko tähän momondo, skyscaner jne. hyviä sivustoja vai olisiko jenkeillä jotain omia?

  • Moikka! Oletko etsimässä lentoja tietylle reitille vai onko reissu vielä suunnitteluasteella? Hintoja kannattaa etsiä ainakin lentoyhtiöiden omilta sivuilta, Expedia.comin ja Kayak.comin kautta. Southwestin (USA:n suurin halpalentoyhtiö) lennot ovat muuten varattavissa ainoastaan lentoyhtiön sivujen kautta. Southwest ei usein pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa reissatessa ole muita yhtiöitä halvempi, mutta muista yhtiöistä poiketen yhtiön lennoille voi tuoda maksutta kaksi laukkua (muut yhtiöt veloittavat myös ensimmäisestä laukusta ~25 dollaria).

  • Juu lennot pitöisi löytää New Yorkista Atlantaan. Ja mielellään JFK kentältä, kun sinne on toinen lento, ettei tarvisi kenttää vaihtaa. En tiedä mistä johtuu, mutta padista ja phonesta ei pääse tuonne southwestin sivuille. Ilmoittaa aina Access Denied. Menee nyt vähän ohi tästä teidän toimialueesta, mutta mistäköhän voisi johtua.?

  • Ajankohta olis siis 28.9-11.10. Delta näyttäisi lentävän suoraan, mutta heillä on lennot pitkälti jo loppuunmyyty. Tuleekohan lisää lentoja vuelä vai alkaako tässä olla kiire varaamisen kanssa?

  • Pohjoisamerikan sisäisistä lennoista oikeastaan voisi oikeastaan kesällä tehdä erillisen artikkelin.

   Ainakin wikipedian mukaan JetBlue ja Delta ovat ainoita yhtiöitä, jotka lentävät suoraan JFK:ltä Atlantaan.

 3. Yritin löytää Torontoon lentoja marraskuussa noin 300€, eikä löytynyt yhtään? Onko niitä siis?

 4. Yritin löytää Torontoon lentoja hintaan noin 300€ mutta en löytänyt yhtään?

  • Hei! Tämä tarjous on päättynyt eilen (kuten otsikossa on mainittu). Ylläpidämme sivustoa blogimaisesti, jonka vuoksi tarjouksen päättyessä tarjouksen poistamisen sijasta päivitämme otsikkoon tiedon tarjouksen päättymisestä. (Päättyneistä tarjouksista on myöhemmin hyötyä muille lukijoille, kun he miettivät esimerkiksi paljon lennoista kannatta maksaa.)

  • Ainakin iPhonella ja omalla kannettavalla linkki toimii. Oletko asentanut selaimeesi pluginejä tai käytätkö VPN-yhteyttä?

 5. Ilmeisesti ruumalaukut kuuluvat Tripstankin kautta varatessa, vaikka asiasta ei erikseen mainintaa heidän sivuiltaan löydy? Toisaalta Tripsta ei laukkuja myöskään erikseen kauppaa.

  • Laukku (max 23 kg) sisältyy Air Canadan, Lufthansan, Unitedin ja Swissin Helsingistä lähtevien Pohjois-Amerikan lentojen hintaan.

 6. Miksiköhän yrittäessä ostaa lentoa hintaan 274 euroa, momondo heittää supersaveriin, joka yhtäkkiä ilmoittaa hinnaksi 318 euroa…

  • Minne etsit lentoja? Voin tutkia tarkemmin, jos kerrot mille kuulle ja mihin kohteeseen etsit lentoja.

  • Hei etsin lentoja Torontoon, mielellään tuolloin 30.10.-6.11.

  • Tutkin tarkemmin illan aikana mistä toi johtuu (lentoyhtiöt tekevät välillä hinnastopäivityksiä keskiyöllä), mutta Skyscannerin kautta noille päiville saa ostettua lennot 284 eurolla. Tämä ei ole täydellinen ratkaisu, mutta joka tapauksessa Supersaverin sivuilla yli 300 euron pompannutta hintaa näistä lennoista ei kannata maksaa.

  • Tähän on hankala sanoa mitään varmaa, mutta näitä lentoja on todennäköisesti myynnissä ainakin viikonlopun ajan.

 7. Onkohan näillä hinnoilla mahdollista lentää Vancouveriin ja palata San Fransiscosta!

  • Hei,

   paluu toisesta kaupungista onnistuu suunnilleen samaan hintaan (+/- 15 euroa). Useamman kohteen lentoja voit etsiä valitsemalla esimerkiksi momondon lentohausta useita kohteita kohdan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *