Lennot Australiaan 590 euroa

Air Chinan lennot Helsingistä, Tampereelta ja Vaasasta Melbourneen ovat varattavissa halvimmillaan 590 eurollla ja Brisbaneen 603 eurolla. Lentoihin voit halutessasi yhdistää stopoverin Pekingissä.

Lentoihin sisältyy menomatkalla pitkä koneenvaihto Pekingissä, jonka aikana voi tehdä päivämatkan Pekingiin.

Matkustusaika: 15.10.-15.12.2018. Tarjouslentoja on myynnissä 31.5.2018 saakka (valuuttakurssimuutoksista johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia).

Päivitys 20.4.: lentojen hinta on laskenut ~30 eurolla.

Esimerkkilentoja Helsingistä Melbourneen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Peking – Melbourne – Helsinki esim.

Esimerkkilentoja Helsingistä Brisbaneen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Peking – Brisbane – Helsinki esim.

Helsinki – Peking – Brisbane // Auckland (Uusi-Seelanti) – Helsinki esim.

Helsinki – Peking – Brisbane // Melbourne – Helsinki esim.

Esimerkkilentoja Tampereelta Brisbaneen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tampereelta Melbourneen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Tampere – Peking – Brisbane – Helsinki esim.

Esimerkkilentoja Turusta Brisbaneen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Vaasasta Melbourneen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Vaasasta Brisbaneen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Vaasa – Peking – Brisbane – Vaasa esim.

16 kommenttia aiheesta “Lennot Australiaan 590 euroa

 1. Kiitos ripeästä puolikkaasta vastauksesta.Miten sen palvelun (mömmöt=ruuat+juomat) kanssa olikaan ja 2×23 kg laukkuja on kuin Issikat vielä hiljattain eli upeeta!

  • Air Chinan kaukolennoilla ateriat sisältyvät lipun hintaan.

   Flydubai muuten ilmoitti eilen aloittavansa ennot Helsingistä Dubaihin lokakuussa yhteistyössä Emiratesin kanssa, joten Australian lentojen ostamisen voisi olla hyvä idea odottaa hetki ja katsoa tuleeko esimerkiksi Qatar Airwaysilta tämän takia mielenkiintoisia (=nopeampia suunnilleen samanhintaisia) tarjouslentoja myyntiin. Näitä Air Chinan lentoja pitäisi olla myynnissä toukokuun loppuun saakka.

  • Joulukuun ja helmikuun puolivälin välinen aika on yleensä vuoden kallein ajankohta matkustaa Euroopasta Australiaan. Edullisten lentojen löytäminen on todennäköisempää, jos pystyt lähtemään reissuun helmikuun puolivälin jälkeen.

 2. Mikä olisi helpoin tapa hakea muita lentopäiviä lyhyemmälle reissulle (esim 10pv) Tampereelta lähteville lennoille?

  • Tampereelta lähteviä lentoja ei ilmeisesti pysty varaamaan lentoyhtiön nettisivujen kautta, joten helpointa lienee muuttaa ensin esimerkkilentojen menolennon päiviä sopiviksi ja sitten paluupäivää.

 3. Löytyykö tarjouslentoja Helsingistä Brisbaneen tai Sydneyyn joulukuun loppupuolella?

  • Tällä hetkellä Ausseihin ei ole myynnissä kovin mielenkiintoisia businessluokan tarjouslentoja Pohjoismaista. Teemme postauksen, jos ja kun esim. Qatarilta tulee myyntiin ~1400-1600 euron tarjouslentoja Helsingistä, Tukholmasta, Oslosta tai Köpiksestä.

 4. Vaihtoaika Pekingissä on 15 tuntia. Voiko lentokentältä poistua jos on pitkä vaihto ja majoittua hetkeksi vaikka hotelliin? Vai pitääkö koko tuo aika viettää lentokentällä?

  • Suomesta Pekingin kautta Australiaan matkustavat Suomen kansalaiset eivät pääsääntöisesti tarvitse viisumia alle 144 tunnin Pekingin matkaa varten, joten lentokentältä voi poistua. Lisätietoa transit-matkustajien viisumivapaudesta löytyy esimerkiksi täältä tai soittamalla Kiinan suurlähetystöön. 144 tunnin viisumivapaus koskee ainoastaan matkustajia, joiden lentovaraukseen EI sisälly Kiinan sisäisiä lentoja. http://english.gov.cn/news/top_news/2017/12/28/content_281475993157144.htm

  • Tosiaan lentokentältä saa ilman ennakkotoimenpiteitä transit-viisumin kunhan matka jatkuu määräajan puitteissa jonnekin muualle kuin Suomeen tai Kiinaan ja lennot on samalla lipulla. On kokeiltu viime kesänä sekä Shanghaissa että Pekingissä ja erinomaisesti toimi tuo systeemi.

 5. Ollaan marraskuussa lähdössä Australiaan ja kuumeisesti lentoja tarkkaillaan. Tuleeko lentoyhtiöiltä kuinka vakiokaavalla tarjouslentoja vuosittain? Mitä mieltä olette, milloin kannattaa lennot viimeistään lukita jos marraskuussa olisi lähtö? Mielellään Qatarilla tai finskillä esim lennettäisiin. Air China olisi ok kanssa, mutta vaihdot on lapsiperheelle vähän haastavat.

  • Minne olette matkustamassa (Qatar ei lennä Brisbaneen)? Kuinka pitkää reissua olette suunnittelemassa (Qatarin halvimpiin lippuihin sisältyy usein 30-60 päivän maksimi perilläoloaikaehto)?

   Finnair myy tarjouslentoja paria poikkeusta lukuun ottamatta ainoastaan maihin, jonne yhtiö lentää omilla koneilla. Finskin nykyiset varausjärjestelmistä löytyvät tariffit esim. Sydneyyn ovat peräisin marraskuulta 2016, joten ne tuskin muuttuvat olennaisesti lähitulevaisuudessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *