Helsinki – Dubrovnik – Istanbul – Helsinki 141 euroa

Turkish Airlinesin Helsinki – Dubrovnik – Istanbul – Helsinki lennot ovat varattavissa halvimmillaan 141 eurolla Skyscannerin kautta. Turkish Airlinesin lentojen hintaan sisältyy matkatavarat (max 20 kg) ja tarjoilu lennolla.

Menolennon on oltava 31.5.2018 mennessä. Maksimi perilläoloaika on 30 vuorokautta. Tarjouslentoja on myynnissä 25.4.2018 saakka.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

2 kommenttia aiheesta “Helsinki – Dubrovnik – Istanbul – Helsinki 141 euroa

  1. Hei!

    Miten ihmeessä on halvempaa mennä Istanbulin kautta Dubrovnikiin kuin Helsinki-Istanbul? Voiko tuosta käyttää vain osuuden Helsinki-Istanbul ja jättää Dubrovnikin väliin?

    • Tämä on tavallaan täysin loogista, vaikka logiikka ei arkijärjellä heti aukea. Turkish Airlines on ainoa Helsingistä Istanbuliin lentävä yhtiö, joten kilpailu Helsinki-Istanbul välillä on olematonta. Finnair ja Norwegian lentävät Helsingistä Dubrovnikiin, joten tällä välillä Turkish Airlines pystyy kilpailemaan ainoastaan hinnalla.

      Istanbul-Dubrovnik väliä et voi jättää käyttämättä, jos haluat käyttää paluulipun. Turkish Airlinesin ja lähes kaikkien muiden lentoyhtiöiden sopimusehdoista mainitaan, että lentoyhtiö peruu automaattisesti lipun (ja pitää rahat), jos matkustaja jättää yksittäisen lennon käyttämättä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *