Halpalennot Pariisista Karibialle 193 euroa

Iberian, British Airwaysin ja Vuelingin kanssa samaan konserniin kuuluvan LEVEL halpalentoyhtiön lennot marras-maaliskuussa Pariisista Guadeloupelle (Pointe-a-Pitre) ovat varattavissa halvimmillaan 193 eurolla ja Martiniquelle (Fort-de-France) 194 eurolla Skyscannerin kautta.

Lentojen hintaan sisältyy ainoastaan käsimatkavarat, joten nämä lennot sopivat parhaiten keveysti matkustaville.

Esimerkkilentoja Pariisista Guadeloupelle (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Pariisista Martiniquelle (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

2 kommenttia aiheesta “Halpalennot Pariisista Karibialle 193 euroa

    • Tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa matkustaville. Laukkumaksujen maksaminen suoraan lentoyhtiölle lentojen ostamisen jälkeen lentoyhtiön sivuilta löytyvän manage my booking -toiminnon kautta tulee muuten yleensä halvemmaksi kuin lentoja nettimatkatoimiston kautta varatessa (lentoyhtiö veloittaa laukusta 40 euroa/suunta, jos maksat laukkumaksut suoraan lentoyhtiölle lentojen ostamisen jälkeen ennen nettilähtöselvityksen avautumista).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *