Lennot Uuteen-Seelantiin 597 euroa

Air Chinan lennot touko- ja loka-marraskuussa Helsingistä, Tampereelta ja Vaasasta Aucklandiin ovat varattavissa halvimmillaan 597 eurolla ja Helsinki – Peking – Auckland – Helsinki lennot 608 eurolla momondon kautta. Tarjouslentoja on myynnissä 31.5.2018 saakka (paikkatilanteesta ja valuuttakurssimuutoksista johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia).

Lentoihin sisältyy menomatkalla pitkä koneenvaihto Pekingissä, jonka aikana voi tehdä päivämatkan Pekingiin.

Esimerkkilentoja Helsingistä (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tampereelta (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Turusta (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Vaasasta (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Peking – Auckland – Helsinki esim.

14 kommenttia aiheesta “Lennot Uuteen-Seelantiin 597 euroa

 1. Onko millään sivustolla mahdollisuutta etsiä lentoja niin, että näkee kuukauden halvimmaan päivän lentää? Tuntuu, että lähes jokaisella sivustolla pitää valita lähtöpäivä. Tiedän, että haluan lentää lokakuussa Christchurchiin tai Aucklandiin, mutta minulla ei ole väliä minä päivänä kunhan lento vain olisi halpa. Takaisin tulisinkin vasta seuraavan vuoden puolella.

  • Skyscannerin kuukausihaku nimittäin ei anna mitään hintoja lokakuulle.

  • Pekingin ja Shanghain kautta kolmanteen maahan (tai Hongkongiin/Macauhun) matkustavat Suomen kansalaiset voivat viettää Pekingissä/Shanghaissa 144 tuntia ilman viisumia tietyin rajoituksin. Pekingin osalta aikarajaa on pidennetty joulukuussa 72 tunnista 144 tuntiin.

   Tuoreimmat maahantulomääräykset voit tarkistaa esimerkiksi soittamalla Kiinan konsulaattiin tai IATA Travel Centren sivuilta löytyvästä hausta, joka hakee tiedot lentoyhtiöiden käyttämästä TIMATIC järjestelmästä.

   ”Nationals of Finland holding confirmed onward air, cruise or train tickets to a third country, arriving in and departing from any one of the following locations: Hangzhou (HGH), Nanjing Lukou (NKG), Shanghai Hongqiao (SHA), Shanghai Pudong (PVG), Shanghai Port International Cruise Terminal, Shanghai Wusongkou (Baoshan) International Cruise Terminal or Shanghai Railway Station for a maximum of 144 hours, starting from 00:01 on the day following the day of entry. They must have a passport valid for a minimum of 3 months from the arrival date.

   Nationals of Finland holding confirmed onward air, cruise or train tickets to a third country, arriving in and departing from any one of the following locations: Beijing (PEK), Tianjin (TSN), Shijiazhuang (SJW), Beijing West Railway Station, Tianjin International Cruise Home Port or Qinhuangdao Sea Port for a maximum of 144 hours, starting from 00:01 on the day following the day of entry. They must have a passport valid for a minimum of 3 months from the arrival date.

   Nationals of Finland holding confirmed onward air tickets to a third country, arriving in and departing from any one of the following two airports: Dalian (DLC) or Shenyang (SHE) for a maximum of 144 hours, starting from 00:01 on the day following the day of entry. They must have a passport valid for a minimum of 3 months from the arrival date.

   All transiting passengers are subject to a check by immigration. Passengers in transit must hold passports or other documents accepted to enter China (People’s Rep.). .

   Certain Visa regulations apply as follows:

   When passengers transit for a maximum of 144 hours, they can arrive in and depart from any of the following locations: Hangzhou (HGH), Nanjing Lukou (NKG), Shanghai Hongqiao (SHA), Shanghai Pudong (PVG), Shanghai Port International Cruise Terminal, Shanghai Wusongkou (Baoshan) International Cruise Terminal or Shanghai Railway Station.

   When passengers transit for a maximum of 144 hours, they can arrive in and depart from any of the following locations: Beijing (PEK), Tianjin (TSN), Shijiazhuang (SJW), Beijing West Railway Station, Tianjin International Cruise Home Port or Qinghuangdao Sea Port.

   When passengers transit for a maximum of 144 hours, they can arrive in and depart from any of the following two airports: Dalian (DLC) or Shenyang (SHE). ”

 2. Miten tämä on julkaistu 17.2.2018 mutta kommentit artikkelissa ovat 30.10.2017 alkaen ja siitä eteenpäin?

  • Tämä tarjous on päivitetty aiemmin päättyneen Air Chinan tarjouksen artikkelipohjalle, jotta yksittäisen lentoyhtiön tietyn alueen lentoihin liittyvät kysymykset, kommentit jne. pysyvät järkevästi yhdessä paikassa.

 3. Kiitoksia tästäkin vinkistä!
  Hiukan muokattuna ostettu loka-/marraskuun taitteeseen. Lähtöpaikka Tampere & n. 64h stopover Pekingissä = 672€

  • Hyvää matkaa! Näitä lentoja pitäisi löytyä myös Tampereelta ja Vaasasta suunnilleen samaan hintaan.

 4. Olisin jo napannut nämä bucket list -lennot, mutta päivät ei vaan tahdo natsata! :-/ Jos tähän hintaan löytyy lentoja viikkojen 4–8 tai 12–18 välille niin pakkaan matkalaukut valmiiksi vaikka heti! 🙂

  • Hei,

   valitettavasti näitä lentoja ei ole myynnissä ainakaan helmikuulle kiinalaisen uudenvuoden takia, mutta toivottavasti Qatar Airwaysilta tai joltain muulta lentoyhtiöltä tulee myöhemmin myyntiin tarjouslentoja sopiville päiville.

  • Nyt ikiaikaisesta haaveesta tulee viimein totta, KIITOS! <3 Neljän viikon reissu löytyi lopulta Momondon kautta marras-joulukuulle hintaan 618 euroa per nuppi. Ihan uskomatonta! Lennot löytyi sellaisille päiville, mitä Skyscanner ei löytänyt, eli kannattaa tehdä vähän tutkimustyötä ennen kuin varaa! 😉

  • Hyvää matkaa! Näitä lentoja etsiessä momondo ei löytänyt lentoja tietyille päiville, joille lentoja löytyi Skyscannerin kautta, joten lentoja kannattaa etsiä molemmilta sivustoilta.

 5. Onko mahdollusta tähän hintaan tai lisähintaan tehdä muutaman päivän stopover Pekingissä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *