Lennot maailman ympäri 992 euroa

Lennot maailman ympäri saa hankittua lentoyhtiöallianssien lentopassien ostamisen sijasta myös rakentamalla matkan omatoimisesti ostamalla perinteisten ja halpalentoyhtiöiden yhdensuuntaisia lentoja. Esimerkiksi Helsinki – Singapore – Melbourne // Sydney – Christchurch // Auckland – Honolulu (Havaiji) – Los Angeles // San Francisco (Oakland) – Helsinki lennot ovat tällä hetkellä varattavissa halvimmillaan 992 eurolla (//=väli kuljetaan omatoimisesti ja -kustanteisesti).

Lentoja on myynnissä suunnilleen samaan hintaan myös muille päiville, joten reittiä ja matkapäiviä voi muokata sopiviksi.

Esimerkkireitti

 1. Helsinki – Singapore 3.10., 157 € (lentolippu) + 47 € (matkalaukku) = 204 € (Norwegian)
 2. Singapore – Melbourne 10.10., ~103 € (lentolippu) + ~28 € (matkalaukku) = ~131 € (Scoot)
 3. Sydney – Christchurch 24.10., ~81 € (lentolippu) + ~18 € (matkalaukku) = ~99 € (Jetstar)
 4. Auckland – Honolulu 14.11., Honolulu – Los Angeles 21.11., 309 € (Hawaiian Airlines)
 5. Oakland – San Francisco – Helsinki 4.12., 197 € (lentolippu) + 52 € (matkalaukku) = 249 € (Norwegian)

Esimerkkireitti on rakennettu perinteisten ja halpalentoyhtiöiden yhdensuuntaisia lippuja yhdistämällä. Laukkumaksut (max 20-23 kg) sisältyvät artikkelin julkaisuhetkellä (19.3.2018) tarkistettuun kokonaishintaan. Paikkatilanteesta, valuuttakursseista jne. johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia, joten tarkistathan jokaisen lennon hintatiedot huolellisesti ennen lentojen ostamista.

Muita reittivaihtoehtoja

Saman hintaluokan maailmanympärilentoja löytyy myös muille reiteille. Esimerkiksi Norwegian myy yhdensuuntaisia lentoja Helsingistä Bangkokiin ~200-250 eurolla (+matkalaukku), Cathay Pacific ja Qatar Airways myyvät yhdensuuntaisia lentoja Helsingistä Kaakkois-Aasiaan halvimmillaan 350 eurolla, Scoot Singaporesta Sydneyyn, Perthiin, Darwiniin ja Gold Coastille n. 80-150 eurolla (+matkalaukku), AirAsia Kuala Lumpurista ja Balilta mm. Darwiniin Perthiin, Sydneyyn ja Gold Coastille n. 100-200 eurolla (+matkalaukku 25-30 euroa) ja Qantasin omistama Jetstar Balilta Australiaan n. 60-200 eurolla (+matkalaukku).  Jetstar myy yhdensuuntaisia lentoja Sydneystä, Brisbanesta ja Melbournesta Havaijille halvimmillaan ~200 eurolla (+matkalaukku) ja Hawaiian Airlines ~310 eurolla Auckland – Honolulu – San Francisco lentoja. Norwegian myy yhdensuuntaisia lentoja Suomeen myös Floridasta, New Yorkista, Los Angelesista, Seattlesta ja Denveristä ~200-300 eurolla (+matkalaukku).

Linkkejä

 

3 kommenttia aiheesta “Lennot maailman ympäri 992 euroa

 1. Itse en ihan ymmärrä, miksi maailmanympärilentoja mainostetaan aina tässä järjestyksessä, kun länteen päin matkustaminen on aikaeron kannalta helpompaa.

  • Näiden postausten pointtina on oikeastaan se, että omatoimisesti toimivan reitin rakentaminen on erittäin työlästä. Siksi olemme rakentaneet esimerkkireittejä, joiden pohjalta voi rakentaa mieleisen reitin muuttamalla matkapäiviä, matkustussuuntaa jne. Samasta syystä näiden postausten yhteydessä olemme maininneet muita reittejä, joille eri lentoyhtiöt myyvät edullisia lentoja esimerkiksi Aasiasta Australiaan.

   Suomessa toimivat maailman ympäri matkoja myyvät matkatoimistot eivät tietääksemme myy AirAsian, Scootin ja monen muun lentoyhtiön lentoja, joten usein reitin rakentaminen omatoimisesti on ainoa vaihtoehto.

   Aikaeroon liittyen vielä kommenttina. Lähes kaikkien matkakohteiden välinen aikaero jää 2-3 tuntiin. Ainoina poikkeuksina Suomen ja Singaporen ja USA:n välinen aikaero.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *