Helsinki – New York – Dominikaaninen tasavalta – Helsinki 568 euroa

United Airlinesin Helsinki – New York – Dominikaaninen tasavalta (Puerto Plata/Punta Cana) – Helsinki lennot ovat varattavissa halvimmillaan 568 eurolla Skyscannerin kautta.

Tarjouslentoja on myynnissä marras- ja tammikuulle. Lennot ovat osittain Lufthansan operoimia.

Helsinki – New York – Punta Cana – Helsinki esim.

Helsinki – New York – Puerto Plata – Helsinki esim.

2 kommenttia aiheesta “Helsinki – New York – Dominikaaninen tasavalta – Helsinki 568 euroa

  1. Olisi kiva saada tietää, onko enää sellaisia Helsinki-Reykjavik-New York-Helsinki päälle 300e tarjouksia niin kuin ainakin viime syksyllä vielä oli?

    • Icelandairin Pohjois-Amerikan lentoihin voi edelleen yhdistää stopoverin Islannissa lentokenttäverojen hinnalla, mutta lokakuun jälkeen Icelandairilla ei ole ollut yhtää mainitsemisen arvoisen lentotarjousta Helsingistä Pohjois-Amerikkaan paria Alaskan tarjousta lukuun ottamatta. Syynä tähän lienee se, että Icelandair on vähentänyt lentotarjontaansa Helsingistä viime vuoteen verrattuna, mikä näkyy hintatasossa.

      Icelandairilla on syyslentoja Helsingistä Reykjavikiin suunnilleen yhtä paljon kuin viime vuonna, joten toivottavasti ainakin syys-lokakuulle vastaavia tarjouslentoja tulee lähiaikoina myyntiin (teemme luonnollisesti postauksen, jos ja kun löydämme mainitsemisen arvoisia tarjouslentoja).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *