Lennot Marokkoon 160 euroa ja Dubaihin 168 euroa

Norwegianin lennot marras-helmikuussa Helsingistä Marrakechiin ovat varattavissa halvimmillaan 160 eurolla ja Dubaihin 168 eurolla momondon kautta.

Päivitys 20.3: Dubain lentojen hinta on laskenut ~20 eurolla.

Esimerkkilentoja Dubaihin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Marrakechiin

4 kommenttia aiheesta “Lennot Marokkoon 160 euroa ja Dubaihin 168 euroa

    • Suoria lentoja Suomesta Marokkoon on ainoastaan talvikaudella. Air France-KLM, Lufthansa, TAP Portugal ja Norwegian (?) ovat muistaakseni ainoita lentoyhtiöitä, jotka myyvät ainoastaan yhden koneenvaihdon sisältäviä kevätlentoja Suomesta Marrakechiin.

    • Suomesta on suoria lentoja Dubaihin ainoastaan talvikaudella, joten näin halpoja lentoja tuskin löytyy kesäkuulle. Turkish Airlines on usein kesäkaudella halvin looginen vaihtoehto Suomesta Lähi-itään matkustettaessa (Ukraine International saattaa myydä halvempia lentoja, mutta niihin sisältyy usein yöpymistä vaativa koneenvaihto Kiovassa…).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *