4 päivää Wienissä 279 euroa

4 päivän Wienin matka on varattavissa alk. 279 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Finnairin lennot Helsingistä ja 3 yötä matkapäivistä riippuen joko 4* NH Wien City tai Mercure Josenshof Wien Am Rathaus hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 16.3. olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen matkan maksamista.

Kommentti aiheesta “4 päivää Wienissä 279 euroa

  1. Hei!

    Löytyykö kahdelle matkatarjousta Wieniin esim. 29.9.- 2.10.2018 tai viikkoa myöhemmin.

    Vaimoni molemmat jalat on leikattu 2 kuukautta sitten (keinonivelet), joten liikkuminen ei vielä matkalla onnistu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *