Lennot Tukholmasta San Franciscoon 302 euroa

Pohjois-Amerikan lentoja varatessa kannattaa vertailla myös Tukholmasta lähtevien lentojen hintoja. Esimerkiksi Finnairin ja British Airwaysin lennot toukokuussa ja syys-marraskuussa Tukholmasta San Franciscoon ovat varattavissa halvimmillaan 302 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja

9 kommenttia aiheesta “Lennot Tukholmasta San Franciscoon 302 euroa

  1. Onko vielä arviota/tietoa miten tulevat muutokset P-Amerikkaan vaikuttaa(ko) Finnair+ pisteiden kertymiin lennoilta?

  2. Varaa paluumatkan Arlandalegin vain seuraavalle päivälle niin ei tule ongelmia laukkujen kanssa. Hintasäännöt samat kunhan pysähdys alle 24h

  3. Tuon Finskin linkkaaman kuluttajariitalautakunnan jutun luin aiemmin ja sen perusteella lennon jättäminen kesken ei onnistuisi ilman sanktioita edes käskimatkatavaroiden kanssa. Onko kenelläkään kokemusta asiasta?

  4. Eikö turvallisuusmääräysten mukaan ruumaan checkattu laukku poisteta mikäli matkustaja ei saavu jatkolennolle. Näin ollen ei olisi pakko mennä Tukholmaan vaan voi jäädä Helsinkiin. toki SFO päässä asiasta kannattaa mainita jotta he voivat lähtöselvittää ainoastaan Helsinkiin laukut.

    • Laukku ei päädy Tukholmaan turvallisuussyistä, mutta lentoyhtiö voi todennäköisesti vaatia asiakasta maksamaan lipun hinnan toteutuneen reitin perusteella. Tästä on olemassa myös Kuluttajariitalautakunnan ratkaisu.

  5. Mihin ihmeeseen tämä perustuu, että sama Finnairin lento HEL-SFO maksaa yli puolet enemmän kuin ARN-HEL-SFO?

  6. Osa Finnairin lennoista lentää näköjään Helsingin kautta. Lentoyhtiöt eivät kuitenkaan ilmeisesti salli sitä, että tulomatkalla jäisi pois Helsingissä jos lippu on ostettu Tukholmaan?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *