All inclusive -risteily Alicantesta Brasiliaan 505 euroa (sis. juomaraha)

Monet varustamot myyvät edullisia Atlantin ylittäviä siirtoristeilyjä, joiden tarkoituksena on siirtää laiva talveksi Euroopasta Karibialle tai Latinalaiseen Amerikkaan ja kesäkaudeksi takaisin Eurooppaan. Esimerkiksi Pullmanturin 11 vuorokauden all inclusive -risteily Alicantesta Recifeen (Koillis-Brasilia) on varattavissa halvimmillaan 505 eurolla / henkilö, kun kaksi henkilöä matkustaa samassa hytissä.Risteilyn hintaan sisältyy palvelumaksu (11 € / yö / matkustaja).

Laiva lähtee Alicantesta 18.11. ja saapuu Recifeen 1.12. Matkan aikana laiva pysähtyy Teneriffalla ja Kap Verdele (Mindelo).

Ennen risteilyn varaamista suosittelemme tutustumaan tuotekuvaukseen ja varustamon yleisimmät kysymykset osioon.

(Samankaltaisia tarjousristeilyjä Euroopasta Karibialle tulee mahdollisesti myyntiin muilta varustamoilta alkukevään aikana.)

Lennot Helsingistä Alicanteen ja Brasiliaan Suomeen

Norwegian myy tällä hetkellä yhdensuuntaisia lentoja Helsingistä Alicanteen halvimmillaan ~90 eurolla. TAP Portugal myy yhdensuuntaisia lentoja mm. Salvador da Bahiasta, Recifestä, Natalista, Rio de Janeirosta ja São Paulosta Helsinkiin ~330-400 eurolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *