All inclusive -risteily Alicantesta Brasiliaan 505 euroa (sis. juomaraha)

Monet varustamot myyvät edullisia Atlantin ylittäviä siirtoristeilyjä, joiden tarkoituksena on siirtää laiva talveksi Euroopasta Karibialle tai Latinalaiseen Amerikkaan ja kesäkaudeksi takaisin Eurooppaan. Esimerkiksi Pullmanturin 11 vuorokauden all inclusive -risteily Alicantesta Recifeen (Koillis-Brasilia) on varattavissa halvimmillaan 505 eurolla / henkilö, kun kaksi henkilöä matkustaa samassa hytissä.Risteilyn hintaan sisältyy palvelumaksu (11 € / yö / matkustaja).

Laiva lähtee Alicantesta 18.11. ja saapuu Recifeen 1.12. Matkan aikana laiva pysähtyy Teneriffalla ja Kap Verdellä (Mindelo).

Ennen risteilyn varaamista suosittelemme tutustumaan tuotekuvaukseen ja varustamon yleisimmät kysymykset osioon.

(Samankaltaisia tarjousristeilyjä Euroopasta Karibialle tulee mahdollisesti myyntiin muilta varustamoilta alkukevään aikana.)

Lennot Helsingistä Alicanteen ja Brasiliasta Suomeen

Norwegian myy tällä hetkellä yhdensuuntaisia lentoja Helsingistä Alicanteen halvimmillaan ~90 eurolla. TAP Portugal myy yhdensuuntaisia lentoja mm. Salvador da Bahiasta, Recifestä, Natalista, Rio de Janeirosta ja São Paulosta Helsinkiin ~330-400 eurolla.

2 kommenttia aiheesta “All inclusive -risteily Alicantesta Brasiliaan 505 euroa (sis. juomaraha)

 1. Terve!

  Onko tullut vielä myyntiin muita atlantinylitys risteily tarjouksia?

  Onko jokin hyvä paikka mistä seurata tarjousristeilyitä?

  Teette muuten hienoa työtä…kiitoksia ja huvää pääsiäistä.

  T. Sami Niskala

  • Hei,

   Atlantin ylittäviä risteilyjä yleensä on myynnissä loka-marraskuulle ja maalis-huhtikuulle. Risteilyjä voit omatoimisesti etsiä varustamoiden kotisivujen lisäksi esimerkiksi Logitravelin, Expedia.comin, Risteilykeskuksen ja We Love Cruisesin sivuilta. Muiden matkustajien kokemuksiin kannattaa tutustua esimerkiksi Cruisecritic.com sivustolla.

   Yllättän usein saman risteilyn saa varattua halvemmalla matkatoimiston kautta, joten ennen mieleisen risteilyn varaamista kannattaa verrata eri varaussivustojen hintoja. Hintoja vertaillessa kannattaa tutkia sisältyvätkö verot ja enemmän tai vähemmät pakolliset tarjoilumaksut hintaan (osa ulkomaalaisista varaussivustoista lisää pakolliset satamamaksut jne. hintaan vasta varauksen maksusivulle mentäessä).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *