4 päivää Lontoossa 281 euroa

4 päivän Lontoon matka on varattavissa alk. 281 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy matkapäivistä riippuen joko Finnairin tai Norwegianin lennot Helsingistä ja 3 yötä 4* Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spa hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 5.3. olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen matkan maksamista.

2 kommenttia aiheesta “4 päivää Lontoossa 281 euroa

  1. Hei.

    Miten tähän diiliin onnistuu helpoiten lapsen (4 v.) lisääminen matkalle mukaan? Hotellista olisi saatavilla maksuton varavuode ja majoittuminen 2+1 olisi OK.
    Mutta mistä voi varata lapselle lisäpaikan lennoille?

    • Matkustajamäärää voit muuttaa esimerkiksi klikkaamalla esimerkkipäivien klikkaamisen jälkeen Expedian sivuilla kohtaa,jossa lukee 2 matkustajaa tai aloittamalla Expedian sivuilla matkahaun alusta ja valitsemalla hakutuloksista mieleisen hotellin. Tarvittaessa voin lisätä linkin kuvaohjeeseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *