Lennot Tallinnasta Shanghaihin 251 euroa (*päättynyt*)

SASin lennot huhti-toukokuussa ja syys-marraskuussa Tallinnasta Shanghaihin ovat varattavissa halvimmillaan 251 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja

3 kommenttia aiheesta “Lennot Tallinnasta Shanghaihin 251 euroa (*päättynyt*)

  1. Miten voisi helpoiten etsiä näitä tarjouksia Tallinnasta maailmalle? Tai onko hintaeroa Hki:n ja Tallinnan välillä oikeasti olemassa? Joittenkin vaan olen kuullut matkustavan Tallinnan kautta siitä syystä.

    • Tallinnan kautta reissaaminen on järkevää lähinnä poikkeustapauksissa. Lentotarjonta Tallinnasta on huomattavasti suppeampaa kuin Helsingistä, mikä näkyy hinnoissa.

      Suomesta Tukholman ja Köpiksen kautta erillisillä lipuilla on huomattavasti useammin harkitsemisen arvoinen vaihtoehto (esim. Lufthansa, British Airways, American ja KLM myyvät säännöllisesti alle 300 eurolla meno-paluita Arlandasta USA:han ja Ethiopian Airlines on pariin otteeseen myynyt ~330 eurolla meno-paluita Arlandasta Kapkaupunkiin).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *