Lennot Keniaan 363 euroa ja Kapkaupunkiin 466 euroa

Turkish Airlinesin lennot maalis-toukokuussa ja syys-marraskuussa Helsingistä Nairobiin ovat varattavissa halvimmillaan 363 eurolla ja Kapkaupunkiin 466 eurolla Skyscannerin kautta. Maksimi perilläoloaika on 30 vuorokautta. Tarjouslentoja on myynnissä 28.2.2018 saakka.

Päivitys 13.2.: Nairobin lentojen hinta on laskenut ~40 €.

Esimerkkilentoja Nairobiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Kapkaupunkiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

 

4 kommenttia aiheesta “Lennot Keniaan 363 euroa ja Kapkaupunkiin 466 euroa

 1. Onko tulossa lentotarjouksia 2019 Helmikuulle Etelä-afrikkaan, Kapkaupunkiin?

  • Todennäköisesti. Alle 500 euron tarjouslennot Kapkaupunkiin on ainakin aiempina vuosina olleet melko harvinaisia, joten aivan näin halpoja Kapkaupungin lentoja ei välttämättä löydy helmikuulle (toivottavasti löytyy, mutta se ei ole varmaa).

 2. Hei,
  osaatteko sanoa, milloin lennot Helsingistä Kapkaupunkiin kannattaa yleisesti ottaen varata, kuinka paljon ennen matkaa? Olemme matkaamassa 9.11.-19.11. (+/- 3pv), ja mietimme kannattaako nyt varata, vai voivatko hinnat tulla vielä alas myöhemmin? Kiitos avusta.

  • Lisäsin tiedon viimeisestä myyntipäivästä, jonka unohdin eilen lisätä. Alle 500 euron tarjouslennot Helsingistä Kapkaupunkiin ovat melko harvinaisia, joten Kapkaupungin lentojen hintojen laskemisen suhteen en ole kovin optimistinen (lennot ~1000 kilometrin päässä sijaitsevaan Johannesburgiin ovat usein halvempia, joten sinne voi mahdollisesti löytyä halvempia tarjouslentoja).

   Omien syyslentojen varaamisen kanssa odottelisin viimeiseen myyntipäivään saakka ja varaisin nämä lennot, jos siihen mennessä ei ole tullut myyntiin halvempia lentoja.

   Ps. Aiemmin julkaistut päättyneet lentotarjoukset Etelä-Afrikkaan löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *