Lennot Bangkokiin 396 euroa

Air France-KLM:n lennot touko-kesäkuussa ja syyskuussa Helsingistä Bangkokiin ovat varattavissa halvimmillaan 396 eurolla momondon kautta. Tarjouslentoja on myynnissä 28.2.2018 saakka (valuuttakurssimuutoksista johtuvat pienet hintamuutokset ovat mahdollisia).

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

3 kommenttia aiheesta “Lennot Bangkokiin 396 euroa

  1. Onko tulossa mitään tarjouslentoja Bangkokiin jouluksi/ uudeksi vuodeksi, tai muuten Aasiaan?

    • Lähes kaikissa Thaimaan tarjouslennoissa on rajoituksena se, että kamppishinnat eivät ole voimassa, jos reissu alkaa joulukuun puolivälin ja uudenvuoden/loppiaisen välisenä aikana. Kohtuuhintaisten joululomalentojen löytäminen myös työmatkailijoiden suosimiin kohteisiin kuten Hongkongiin, Singaporeen ja Japaniin on huomattavasti helpompaa kuin TUI:n, Tjäreborgin ja muiden valmismatkoja myyvien matkatoimistojen valikoimasta löytyviin kohteisiin.

      Esimerkiksi Lufthansan lentoja löytyy Singaporeen 525 eurolla mm. seuraaville päiville: 18.12.-7.1., 23.12.-7.1 ja 30.12.-14.1. Paikalliset halpalentoyhtiöt kuten Scoot, AirAsia ja Jetstar lentävät Singaporesta Thaimaahan, Vietnamiin, Indonesiaa, Australiaan…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *