Lennot Australiaan 705 euroa

Qatar Airwaysin lennot Helsingistä Perthiin ovat varattavissa halvimmillaan 705 eurolla, Melbourneen 706 eurolla ja Adelaideen 720 eurolla Skyscannerin kautta.

Menolennon on oltava 31.5.2018 mennessä. Maksimi perilläoloaika on 30 vuorokautta. Tarjouslentoja on myynnissä 28.2.2018 saakka.

Esimerkkilentoja Adelaideen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Melbourneen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Perthiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Perth // Melbourne – Helsinki esim.

Helsinki – Melbourne // Auckland (Uusi-Seelanti) – Helsinki esim.

Helsinki – Melbourne // Adelaide – Helsinki esim.

4 kommenttia aiheesta “Lennot Australiaan 705 euroa

 1. Onko jotain Australian tarjouslentoja jo loppuvuodeksi? Olemme lähdössä joulukuussa ja teemme round tripin Bali-Brisbane-Helsinki

  • Hei,

   Lentoyhtiöiden loppuvuoden tarjouslennot Australiaan eivät vielä ole tulleet myyntiin. Helsinki-Bali-Brisbane-Helsinki lentoja varatessa kannattaa muuten tutkia tuleeko lentojen ostaminen yhtenä pakettina vai kahdelle varaukselle jakaminen halvemmaksi.

  • Mielenkiintoinen kysymys. Lentoyhtiöiden näkökulmasta tarkasteltuna lennot kannattaa myydä mahdollisimman täyteen, mutta ei millä hinnalla tahansa. Tarjouslentoja myytäessä riskinä on se, että hintoja esimerkiksi 20 % alennettaessa myynti kasvaa ainoastaan 10 % ja tulot laskevat tämän seurauksena 12 %.

   Tämän ongelman ratkaisemiseen lentoyhtiöt käyttävät mm. ennakko-ostoaika-, minimi ja maksimi perilläoloaikaehtojen kaltaisia rajoituksia, joiden avulla asiakkaat pyritään segmentoimaan maksuhalukkuuden perusteella. Esimerkiksi työmatkailijat viettävät perillä usein ainoastaan muutaman yön ja varaavat lennot lähtöpäivän lähestyessä, jonka vuoksi tarjouslentoihin sisältyy usein ennakko-ostoaika- ja minimi perillläoloaikaehto. Opiskelijavaihtoon tai Working Holiday -reissuun lähtevien matkakohteen valintaan lentolipun hinnalla ei ole yhtä suurta vaikutusta kuin lentoja lomamatkailijoille myytäessä. Siksi tarjouslentoihin sisältyy usein 1-3 kuukauden maksimi periläoloaikaehto.

   Australian lentoja varatessa lipputyyppien väliset hintaerot eivät ole kovin suuria. Esimerkiksi Qatarin lennot Melbourneen ja Perthiin, joihin sisältyy 6 kuukauden maksimi perilläoloaikaehto, ovat n. 70 euroa kalliimpia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *