4 päivää Lontoossa 281 euroa

4 päivän Lontoon matka on varattavissa alk. 281 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy matkapäivistä riippuen joko Finnairin tai British Airwaysin lennot Helsingistä ja 3 yötä 4* Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spa hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 8.2. olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen matkan maksamista.

2 kommenttia aiheesta “4 päivää Lontoossa 281 euroa

  1. Hei, Lissaboniin kun harvemmin mitään lentotarjouksia nähtävästi ei ole, millä hinnalla lennot kannattaisi ostaa kesäkuun alulle? Viikko sitten lennot olisi saanut 230e, enkä tajunnut niitä tuolloin ostaa. Nyt lennot ovat 300e luokkaa…

    • Suoria lentoja Helsingistä löytyy kesäkuulle n. 220-230 eurolla esimerkiksi päiville 1.-7.6. ja 13.-21.6. Lissaboniin on hankala löytää tätä halvempia kesälentoja. Lissabon sijaitsee yli 3300 kilometrin päässä Helsingistä mikä vaikuttaa lentojen hintatasoon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *