Kevätlennot Nepaliin 405 euroa, Phuketiin 439 euroa, Filippiineille 451 euroa, Balille 460 euroa ja Namibiaan 503 euroa

Qatar Airwaysin lennot huhti-toukokuussa Helsingistä Kathmanduun ovat varattavissa halvimmillaan 405 eurolla, Phuketiin 429 eurolla, Manilaan 451 eurolla ja Balille 460 eurolla momondon kautta.Tarjouslentoja Manilaan on myynnissä myös syys-marraskuulle.

Maksimi perilläoloaika on kohteesta riippuen joko 30 päivää tai 6 kuukautta. Tarjouslentoja on myynnissä 28.2.2018 saakka.

Päivitys 7.2.: Qatar Airways on pidentänyt tarjouslentojen myyntiaikaa.

Esimerkkilentoja Kathmanduun (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Phuketiin

Esimerkkilentoja Manilaan (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Balille (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Namibiaan (Windhoek)

41 kommenttia aiheesta “Kevätlennot Nepaliin 405 euroa, Phuketiin 439 euroa, Filippiineille 451 euroa, Balille 460 euroa ja Namibiaan 503 euroa

 1. Hei,

  Etsitään lentoja Flippiineille Cebuun ajalle 13.6-27.6 (joustoa päivissä).
  Millä hintaa lentoja voi odottaa saavansa?

  • Pienenä varoituksena. Matkaa suunnitella kannattaa pitää mielessä se, että Cebun suunnalla kesäkuu on taifuunikautta. Esimerkiksi lauttaliikentessä Boholiin voi ilmetä katkoksia.

   Lentotarjonta Cebuun on huomattavasti suppempaa kuin Manilaan, mikä hintatasossa. En muista Cathay Pacificin (usein loogisin vaihtoehto Suomesta lennettäessä) muutamaa poikkeusta lukuunottamatta lentoja viime vuosina alle 600 eurolla. Xiamen Airlinesin lentoja saattaa löytyä halvemmalla, mutta ennen kiinalaisten lentoyhtiöiden lentojen varaamista kannattaa tutustua arvosteluihin (googleta Xiamen Airlines review).

   Emirates ja Singapore Airlines myyvät yhden koneenvaihdon lentoja Tukholmasta ja Köpiksestä, joten kannattaa tutkia myös mihin hintaan lentoja löytyy muista Pohjoismaista. Kokonaismatka-aika ei välttämättä ole pidempi kuin Suomesta yhdellä lipulla esim. Lontoon ja Hongkongin kautta lennettäessä.

  • Kiitos paljon selkeästä vastauksesta ja hyvästä .Lisäilinkin jo uuden kysymyksen tuonne Mauritiuksen lentojen alle 🙂

 2. Hei,
  Olisiko Taiwaniin (Taipei) tulossa tarjouslentoja keväälle, minkälainen olisi ok hinta lennoista sinne?

  • Ainakin Qatar Airways myy hieman alle 500 eurolla lentoja Dohan ja Hongkongin kautta, joten en itse mielelläni maksaisi kahden koneenvaihdon lennoista yli 500 euroa. Qatar myy samaan hintaan lentoja myös muihin kaupunkeihin Taiwanissa (esim. Kaohsiung). Turkish Airlines ja Finnair ovat oikeistaan ainoita yhtiötä, jotka myyvät nopeampia yhden koneenvaihdon lentoja.

   Qatarin hieman alle 500 euron kevätlentoja pitäisi olla myynnissä kuun loppuun saakka, joten itse odottelisin parin viikon lentojen ostamisen kanssa ja katsoisin tuleeko parempia tarjouslentoja myyntiin.

   (Air China ja China Eastern myyvät ~30-50 euroa halvempia lentoja kuin Qatar, mutta kerran China Easternilla matkustaneena itse valitsisin mieluummin toisen lentoyhtiön, jos hintaero on pieni.)

 3. Onko olemassa edullisia lentoja Filippiineille joulukuussa – tammikuussa? 2 aikuinen . Mulla on lapsi 2 v. ja 1v.

 4. Etsin Meno-paluu lentoja 17.2.-5.3. Väliselle ajalle, tarkoituksena noin kahden viikon loma Krabilla/siinä lähiseudulla. Mistä löytyisi halvimmat näin nopealla aikataululla?

  • Esimerkiksi Kilroyn sivuilta löytyy +/- 3 päivää haku. Sopivien päivien kohteen löydyttyä hintoja kannattaa vertailla esimerkiksi momondon sivuilla.

   Valmismatkoja myyvät matkatoimistot myyvät kuten Aurinkomatkat ja TUI myyvät välillä myös pelkkiä lentoja, tosin koulujen hiihtolomakaudesta johtuen lomalennot ovat todennäköisesti lähes loppuunmyytyjä (ja tämä näkyy hinnoissa).

 5. mikä on ollut edullisin hinta jouluajalle Bangkokiin ja hyvillä vaihdolla, onko tietoja? Pitääkö odottaa vielä niiden ostamisessa vai ?

 6. Mitä maksaisi lennot joulu/ uusi vuosi Thaimaahan/ Bangkokiin? Mikä on sopiva hinta niistä?

  • Mikä on suunnilleen aikaisin päivä, jolloin pystyt lähtemään reissuun? Viime vuosina lennot on saanut varattua ~200-300 euroa halvemmalla lähtemällä reissuun ~15.12. mennessä.

  • Turkish Airlinesin lentoja Bangkokiin löytyy ~570 eurolla esimerkiksi päiville 19.12.-6.1. ja 24.12.-6.1. ja Lufthansan lentoja Singaporeen 522 eurolla esim. päiville 23.12.-8.1., mikä on pariin viime vuoteen verrattuna ok hinta sesonkilennoista.

 7. Etsinnässä lennot kesäkuun alussa meno (2.6 tai 3.6) ja paluu (15.6 tai 16.6) Aasiaan. Kiinnostaisi Balin kautta Lombok/Gilit tai Kuala Lumpurin kautta Perhentian. Haussa letkeää rantaelämää, kivat kelit ja snorkalusta. Onko tarjouskamppiksia tulossa mahdollisesti myös kesäkuun alkuun?

  • Kesäkuulle ainakin viime vuonna oli myynnissä tarjouslentoja Aasian, mutta tarjouslentojen saatavuutta noin tarkoille matkapäiville on hankala arvioida etukäteen.

  • Milloin mielestäsi paras aika varata? Ennen Joulua Qatarin liput oli 480 €, mutta nyt yli 600 €. Ennen joulua olisi pitänyt varata, mutta kesäloista ei ollut varmuutta.

  • Viime kesänä edullisia lentoja Kaakkois-Aasiaan oli myynnissä myös lähempänä lähtöpäivää. Kesäkuulle on periaatteessa myynnissä halvempia lentoja muille päiville, mutta niitä ei ainakaan tällä hetkellä ole saatavissa noille päiville yksittäisten lentojen paikkatilanteen takia ainakaan Qatarin Balin lennoille. Halvempien hintaluokkien paikkoja tulee välillä uudestaan myyntiin lähtöpäivän lähestyessä esim. muiden matkustajien muuttaessa paluupäivää jne. Toisaalta muiden varatessa lentoja hinta saattaa nousta. Ts. noiden päivien kanssa mielestäni kyseessä on 50/50 tilanne.

   Muille vielä tiedoksi Qatar Airwaysilta on tänään tullut alennuskuponki MATKA2018, johon liittyy runsaasti rajoituksia (alennuskoodia ei voi käyttää halvimpiin tarjouslentoihin kuten useimpiin alle 500 euron Kaakkois-Aasian lentoihin).

 8. Matkustusaika 1.3-> mutta yksikään esimerkki ei ole maaliskuun alussa. Olisiko joku lento, jossa lähtö 1.3.?

 9. Hei,

  Mitenköhän löytää lokakuusta tammikuulle edullisimmat yksittäiset reittilennot kaukoitään / Australiaan ja takaisin? Onko edullisinta lentää Honkkarin kautta? Muita kriteereitä ei oikeestaan ole, kuin että aurinkoon ja edullisesti. Kiitos jos apua liikenee:)

  Eric

  • Nopeana tarkistuskysymyksenä ennen tarkempaa vastausta. Oletko ajatellut palata Suomeen tammikuussa vai oletko suunnittelemassa lyhyempää reissua loka-tammikuulle? Lennot tulevat lentoyhtiöstä riippuen myyntiin 300-350 päivää aiemmin.

   Halpalentotarjonta esim. Singaporesta on monipuolisempi kuin Hongkongista.

  • Tarkoituksena 2-3kk reissu, eli lähtö lokakuussa ja paluu joulu- tai tammikuussa.

 10. Kiinnostaisi tietää, onko tarjouksia toiseen suuntaan? Esimerkiksi Manilasta Helsinkiin? Pitää palata kesäksi Suomeen.

  • Lentoyhtiöt eivät yleensä myy tarjouslentoja samaan hintaan päinvastaiseen suuntaan. Hintakilpailu esim. Hongkongin ja Suomen välisillä lentomarkkinoilla on yleensä kireämpää kuin Manilan kaltaisilta pienemmiltä kentiltä, joten matkapäivistä riippuen erillisten lippujen ostaminen saattaa halvemmaksi.

 11. Hei! Tuleeko tarjouslentoja Kapkaupunkiin vielä ennen syksyä. Ollaan lähdössä kohteeseen marraskuussa isommalla porukalla.

  • Kapkaupunkiin on viime aikoina ollut mainitsemisen arvoisia tarjouslentoja suunnilleen 2-3 kuukauden välein. Viime aikoina hieman yli 500 euroa on viime vuosina lattiahinta, jota halvempia tarjouslentoja ei juurikaan ole ollut myynnissä.

 12. Moi!

  Mahtaisko noita Balin lentoa löytyä vuodenvaihteen tienoilla, tarkoitus olisi olla siellä 3 viikkoa tai mimissään 2 viikkoa.

  • Näiden lentojen matkustusaika on 1.3.-31.5.2018 ja 22.8.-10.12.2018.

 13. Moi, onkohan Kaliforniaan tulossa enää kamppiksia kesäkuulle keltään vai joko pitäisi lennot lyödä lukkoon ennnen kuin kunnolla kallistuvat entisestään?

  • Minkä hintaiset ja minkä lentoyhtiön lennot olet löytänyt sopiville päiville?

  • Esim. Helsingistä SAS 25.5 – 15.6. 571 e omien sivujen kautta (3 aik. + 1 lapsi). Momondossa hieman edukkaampi, mutta liekö matkalaukku sisälletty hintaan? Vielä kun saisi pidennettyä paluuta viikolla niin alkaisi olemaan loma kohdillaan. Tosin paluuliput näyttävät kallistuvan koko ajan ja sitä myöten loman pituus lyhenevän. Ajankohta kesäkuulle on aikataulullisesti oikeastaan ainoa mahdollisuus, toukokuulta max. viikko.

  • SASin lentoja on myynnissä 15.1 saakka (paikkatilanne voi vaikuttaa yksittäisen lennon hintatasoon), joten itse odottaisin ainakin maanantai-aamuun saakka. Momondon ja Skyscannerin kautta ostettuihin lippuihin sovelletaan samoja matkatavarasääntöjä kuin SASin sivuilta ostettuihin lippuihin (matkatavarat sisältyvät tällä hetkellä halvimpiin SASin lentoihin Suomesta San Franciscon=>ne sisältyvät myös matkatoimistojen kautta ostettuihin lippuihin).

   Halvempia lentoja voi mahdollisesti löytyä myöhemmin, mutta on hankala sanoa 100 % varmuudella mitä sisältyvätkö matkatavarat ensi kuussa myytyihin Lufthansan, Air Canadan, American Airlinesin ja British Airwaysin Pohjois-Amerikan lentojen hintaan. Air France-KLM, Delta ja Icelandair ovat muuttaneet matkatavarat maksullisiksi Suomesta lähtevillä Pohjois-Amerikan lennoilla ja SAS ja Lufthansa muista Pohjoismaista lähtevillä Pohjois-Amerikan lennoilla. Lisäksi ainakin Finnairin ja British Airwaysin kanssa tiivistä yhteistyötä tekevä American Airlines harkitsee laukkumaksujen käyttöönottoa Pohjois-Amerikan lennoilla.

 14. Moi! Onko tarjouslentoja tulossa helmi-maaliskuulle esim. ausseihin, etelä-amerikkaan? Vai sijoittuuko kaikki kevään puolelle

  • Kyllä ja ei. Kesäkuun ensimmäisille viikoille tulee melko todennäköisesti ennemmin tai myöhemmin myyntiin tarjouslentoja, mutta useimmat kamppishinnat aiempina vuosina eivät ole olleet voimassa aikavälillä ~20.6.-10.8. Lomapäiviä miettiessä kannattaa pitää mielessä se, että lennot New Yorkiin juhannuksen jälkeen ovat usein 50-100 % kalliimpia kuin kesäkuun alussa.

  • Moi, tarkoituksena olisi matkustaa melkein heti kesäkuun alussa. Nyt lentoja saa noin 400€ hintaan. Kannaisikohan odotella mahdollisia tarjouksia Nyciin? Vuosi sitten keväällä ainakin kyllä näytti olevan lentotarjouksia…

  • ~400 euroa on sinänsä ok hinta New Yorkin lennoista, mutta Norwegianin lentojen hintaan ei sisälly aterioita eikä lähtöselvitettäviä matkatavaroita. Olennaisesti halvempia lentoja ei välttämättä kesäkuulle tule myyntiin, mutta suunnilleen samaan hintaan voi mahdollisesti löytyä muiden lentoyhtiöiden lentoja, joiden hintaan sisältyy tarjoilu ja matkatavarat.

 15. Hei,
  Onko Balin lentoja heinäkuulle ollut yleensä tarjouksessa, vai onko halvempi lentää Jakartan kautta tarjouslennoilla?

  • Lentotarjonta Euroopasta Jakartaan ja Singaporeen on monipuolisempi kuin Balille, joten kohtuuhintaisten lentojen löytyminen näihin kohteisiin on todennäköisempää. Lippujen hintataso riippuu tarkoista matkapäivistä, joten eri vaihtoehtoja kannattaa kuitenkin vertailla.

   Tarkkoja lomapäiviä miettiessä kannattaa pitää mielessä se, että useimmat lentoyhtiöt soveltavat keskikesällä korkeasesongin mukaista hinnoittelua. Esim. Cathay Pacificin Aasian tarjouslentojen ehdoissa on yleensä maininta, että kampanjahinnat eivät ole voimassa, jos menolento (!!!) on heinäkuussa tai elokuun parin ekan viikon aikana.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *