Lennot Tukholmasta Kaliforniaan 244 euroa ja Miamiin 264 euroa

Lufthansan lennot helmi-maaliskuussa Tukholmasta Los Angelesiin ja San Franciscoon ovat varattavissa halvimmillaan 244 eurolla ja Miamiin 264 eurolla Skyscannerin kautta. Lentojen hintaan sisältyy ainoastaan käsimatkatavarat ja tarjoilu lennolla.

Korkeista matkalaukkumaksuista (60 dollaria/suunta) johtuen nämä lennot sopivat parhaiten pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa matkustaville.

Esimerkkilentoja Tukholmasta Los Angelesiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tukholmasta San Franciscoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tukholmasta Miamiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

9 kommenttia aiheesta “Lennot Tukholmasta Kaliforniaan 244 euroa ja Miamiin 264 euroa

 1. Koska sitten kannattaa kytätä ensi vuoden hiihtolomaviikon lentoja Miamiin? Lentoaikamme on joustava kuitenkin niin, että viikko 8 ollaan Miamissa.

  • Lentoyhtiöstä riippuen hiihtolomalennot ovat tulleet myyntiin maaliskuun alussa tai tulevat myyntiin lähiviikkoina. Lentoyhtiöiltä tulee välillä mielenkiintoisia early bird -tarjouksia myyntiin, joten hiihtolomalentojen hintojen seuraaminen kannattaa aloittaa lähiviikkoina (esim. KLM myi ~300 eurolla Light -lippuja Miamiin marras-tammikuulle pari viikkoa sitten).

   Muutkin ovat varmasti etsimässä hiihtolomalentoja Floridaan, joten teemme postauksen jos ja kun löydämme jotain mielenkiintoisia tarjouslentoja.

 2. Kiikarissa on edulliset Los Angelesin -lennot lokakuulle (Helsingistä). Nyt myynnissä on BA+Virgin Atlantic -yhdistelmää hintaan 488 euroa sisältäen matkatavarat. Kannattaakohan nuo napata vai odottaa kesään/syksylle, jos esimerkiksi SAS:ilta tulee kovia tarjouksia? Eli missä vaiheessa vuotta syksyn Kalifornian-lennot ovat yleensä halvimmillaan?

  • Nopea tarkistuskysymys ennen tarkempaa vastausta. Oletko matkustamassa koulujen syyslomaviikolla?

  • Kyllä, olen hakenut päiviä ke 10.10.- la 20.10. (Hgissä su 21.10.). Noilla päivillä löysin tuon 488 euroa.

  • Lentojen ostoajankohtaa miettiessä on hyvä pitää mielessä lentolippujen hinnoittelulogiikka. Yksinkertaistettuna lentolipun hinta määräytyy yksittäisen lennon paikkatilanteen (lentoyhtiöt jakavat yksittäisen lennon turistiluokan paikat ~15 varausluokkaan eli hintakategoriaan) ja hinnaston perusteella, jossa määritetään jokaisen varausluokan paikkojen hinnat. Lentoyhtiöt päivittävät hinnastoja säännöllisesti.

   Halvempia syyslentoja tulee melko todennäköisesti myöhemmin myyntiin, mutta siitä ei ole mitään takeita, että halvimman hintakategorian paikkoja olisi saatavissa noille päiville esimerkiksi parin kuukauden päästä. Jos haluatte matkustaa juuri tiettynä päivänä, halvempien tarjouslentojen odottaminen ei välttämättä kannata.

  • Täsmennyksenä, että tuo 488 on keskihinta kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (2-11v)

 3. Onkohan keväälle tulossa tarjouslentoja Helsingistä Kaliforniaan?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *