Lomalennot Mauritiukselle 380 euroa (*päättynyt*)

TUI:n lomalennot Helsingistä Mauritiukselle ovat varattavissa 380 eurolla momondon kautta. Lentojen hintaan ei sisälly lähtöselvitettäviä matkatavaroita (lisämaksu 60 euroa) eikä aterioita (lisämaksu 27 euroa).

Tarjouslippuja on myynnissä ainoastaan seuraavalle lennolle

18 kommenttia aiheesta “Lomalennot Mauritiukselle 380 euroa (*päättynyt*)

 1. Moi,

  Onko realistista odottaa jotain tarjouslentoja kesäkuulle Mauritiukselle?
  Tällä hetkellä nuo hinnat sen verran korkealla että ei taida olla järkeä ostaa.

  • Muihin iltapäivälehtien matkailuosiossa paratiisisaariksi miellyttyihin kohteisiin verrattuna reittilentotarjonta Mauritiukselle on huomattavasti suppeampi, joten sinne on oikeastaan talvikauden ulkopuolella hyvin hankala löytää kohtuuhintaisia lentoja. Minkälaista reissua olet muuten suunnittelemassa? Varmasti muutkin lukijat ovat miettimässä jossain määrin samankaltaista reissua. Kommentit ja lukijakysymykset auttavat mielenkiintoisten tarjousten etsimisessä 🙂

  • Moi,

   Kiitos taas vastauksesta. Tarkoitus olisi mennä kesäkuussa pariksi viikoksi Mauritiukselle.
   Ajankohta on sinänsä hyvä silloin kun majoitukset on suht halpoja ja turisteja paikalla ei kauheasti ole.
   Sää kuitenkin vastaa Suomen todella hyviä kesäkelejä (päivälämpötilat 22-27) ja sateitakaan ei hirveästi pitäisi olla 🙂

   Ainoa miinuspuoli taitaa olla tuo lentojen kalleus. Tällä hetkellä vaihtoehdot Air France tai Turkish Airlines. Air france halvempi mutta 1h30 min- 2h vaihto pariisissa melkoisen riskialtis matkatavaroiden osalta 😀

 2. Hei! Meitä olisi lähdössä kahdeksan hengen seurue matkalle joulukuun puolivälin jälkeen ja toiveena päästä lämpimään, esim Thaimaaseen. Milloin kyseisiä matkoja tulee myyntiin edullisesti? Sopiva lentolipun hinta voisi olla 300-400 euroa.

  • Suoria lomalentoja Suomesta Mauritiukselle on ainoastaan marras/joulu-maaliskuussa. Air France ja Turkish Airlines ovat todennäköisesti loogisimpia vaihtoehtoja talvikauden ulkopuolella matkustettaessa (British Airways on välillä hieman halvempi vaihtoehto, mutta lentoihin sisältyy lentokentän vaihto Lontoossa).

   Viime vuosina syksyn tarjouslentoja on tullut vähitellen myyntiin loppiaisen jälkeen. Jos hyvä tarjouksia ei löydy heti alkuvuodesta, lentojen ostamisen ei kuitenkaan kannata kiirehtiä liikaa (osa syksyn tarjouslennoista tulee myyntiin vastaan vapun ja helatorstain tienoilla).

  • Osaatteko muuten sanoa, paljonko ”hyvänhintaiset” tarjouslennot suurinpiirtein ovat?

  • Lentotarjonta Mauritiukselle on suppeampaa kuin esim. Seychelleille ja Malediiveille, mikä näkyy jossain määrin hintatasossa. ~700 euroa voisi olla ok hinta.

   Jos kohtuuhintaisia lentoja ei tunnu löytyvän Suomesta, kannattaa tutkia mihin lennot saa varattua Tukholmasta (muutamat Mauritiukselle lentävät lentoyhtiöt kuten Emirates eivät lennä Helsinkiin).

  • Kiitos tiedosta. Päivitin otsikkoon tiedon siitä, että nämä lennot on loppuunmyyty.

 3. Lasselle, no näin minä vähän mietinkin, en ole varmaan ainoa jolle kelpais reissu lämpöön ja aikas pitkälle varmaan pitää sen eteen matkustaakin. Pidetään silti silmät auki!

 4. Hei,

  Kuinka pitkälle aikavälille tarjouslentoja yleensä on? Matka suunnitteilla vasta ensi syksyksi.

  • Riippuu kohteesta ja lentoyhtiöstä. Mille mantereelle olet etsimässä lentoja?

   (TUI lentää Helsingistä Mauritiukselle ainoastaan talvikaudella.)

 5. Sen verran kommentoisin ainakin omalta kohdalta (mahdollisesti muilla samantyylisiä ajatuksia), että monesti loma-ajankohta on suurin rajoittava tekijä jonka jälkeen muut määrittävät tekijä (suunta, hinta jne.) lähtevät purkautumaan.

  Esimerkkinä: 13.-23.1. olisi mahdollista olla reissussa. Tällä välillä käy lähtö ja paluu aivan minä päivinä hyvänsä, toki mieluiten siten että ei olisi 36 tunnin lentoa päivän loman vuoksi. Lisäksi on mahdollista olla vaihtokohteessa vaikka päivä tai pari. Lähdön kannalta ei ole suurta merkitystä onko se nyt Helsinki/Tampere/Turku tai vaikka selkeällä hintaerolla Tallinna tai Tukholmakin.

  Tämäntyylisiä reissuja on melko haastava löytää, tai ainakaan minä en ole sitä varten täysin sopivia työkaluja onnistunut paikallistamaan. Vaihtoehtoja kokeilemalla näitä reissuja on tullut varailtua.

  Toivottavasti Mikalle onnistutte löytämään reissun. Enkä pahoita mieltäni vaikka innostuisitte minullekin jonkin vinkin heittämään. Mistä sitä vielä tietää vaikka jokin äkkilähtö sattuu likempänä ilmestymään.

 6. Moi, olisko teillä ehdottaa jotain lämpö/rantakohdetta tammikuussa viikoks/kymmeneks päiväksi?
  Ja jos olis jotain tarjouksia vielä ni avot

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *