Lennot Kuubaan 435 euroa

Air Canadan lennot maalis-kesäkuussa ja loka-marraskuussa Helsingistä Havannaan (Kuuba) ovat varattavissa halvimmillaan 435 eurolla momondon kautta.

Minimi perilläoloaika on 7 vuorokautta ja maksimi perilläoloaika 3 kuukautta. Tarjouslentoja on myynnissä 30.1.2018 saakka.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

 

4 kommenttia aiheesta “Lennot Kuubaan 435 euroa

  1. Aeroflot Russian Airlines oli 770 €, mitä pidän kovin kalliina.. Samalla kertaa lennettäisiin Kuubasta sitten Meksikoon ja Panamaan. Meille järjestyksellä ei niin ole väliä, vaan ideana ainoastaan se, kun sinne suunnalle lennämme, niin on kiva käydä useampi maa samalla kertaa ja eniten tuntuivat nuo kolme maata kiinnostavan, toki olemme avoimia myös muille ehdotuksille, jos keksit mitä kautta voisi helposti lentää. Olen jo koittanut etsiä, josko lentäisi Kanadan tai Miamin kautta johonkin noista maista huomattavasti edullisemmin, mutta turhaan..

    • Aeroflotin lentojen hintaa nostaa ilmeisesti yksittäisen lennon paikkatilanne. Esimerkiksi päiville 6.8.-1.9 Aeroflotin lentoja löytyy ~615 eurolla.

      Air France-KLM:n ja Air Canadan kaikissa halvimmissa kamppishinnoissa Havannaan on rajoituksena se, että ne eivät ole voimassa elokuun parin ekan viikon aikana.

  2. Hei! Kysyisin vinkkiä, kun olemme lähdössä häämatkalle 5.8. ja suuntana olisi luultavimmin Kuuba-Meksiko-Panama. Olen yrittänyt etsiä halpoja lentoja niin, että olisimme reissussa 3-4 vk, mutten millään tahdo löytää kuubaan kuin 700e- 600 e lentoja ja sinne kuitenkin pääsääntöisesti suomesta halvimmalla lentää noista kolmesta maasta. Kesä nyt on sesonkiaikaa lomien puolesta, joten siihen aikaan tuskin tulossa tarjouksia? Odottaisitko silti vielä hetken aikaa, josko hinnat laskevat vai lähtevätkö ne jo ennemmin nousuun? Kiitos jos ehdit vastata:)

    • Minkä lentoyhtiön lennot olette löytäneet ~700 eurolla? Oletteko matkustamassa ainoastaan Kuubaan vai myös Meksikoon ja/tai Panamaan samalla kertaa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *