Kevätlennot New Yorkiin 314 euroa (*päättynyt*)

Air France-KLM:n kevätlennot Helsingistä New Yorkiin ovat varattavissa halvimmillaan 314 eurolla Skyscannerin kautta. Lentojen hintaan sisältyy käsimatkavarat ja tarjoilu kaukolennoilla, joten nämä lennot sopivat parhaiten kevyesti matkustaville lukijoille.

Matkustusaika: 10.4.-15.6.2018.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

 

3 kommenttia aiheesta “Kevätlennot New Yorkiin 314 euroa (*päättynyt*)

    • Pohjois-Amerikkaan ei tällä hetkellä ole myynnissä erityisesn mielenkiintoisia tarjouslentoja, mutta teemme postauksen jos ja kun löydämme mielenkiintoisia tarjouslentoja.

      Vielä muistutuksena. Reittilennoille ei myydä samaan tapaan halpoja äkkilähtölentoja esim. TUI:n ja Aurinkomatkojen charter-lennoille. Päällimmäisenä syynä tähän on se, että tyypillisesti työnantajan rahoilla matkustavat työmatkailijat ostavat reittilentoja lähtöpäivän lähestyessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *