Halpalennot Las Vegasiin 317 euroa

Norwegianin lennot tammi-helmikuussa Helsingistä Las Vegasiin ovat varattavissa halvimmillaan 317 eurolla momondon kautta. Lentojen hintaan sisältyy ainoastaan käsimatkatavarat, joten nämä lennot sopivat parhaiten kevyesti matkustaville.

Esimerkkilentoja

4 kommenttia aiheesta “Halpalennot Las Vegasiin 317 euroa

  1. Vegasin kuumuus estää lennot Eurooppaan? Ollaan oltu eri maantiedon tunneilla koulussa…

    • Korkea lämpötila heikentää mm. moottorien suorituskykyä samaan tapaan kuin korkeus. Aiheesta löydät lisätietoa esim. googlesta hakusanalla air temperature and jet engine performance ja Wiredin artikkelista, jossa kerrotaan miksi viime kesänä tietyt lentoyhtiöt joutuivat perumaan Phoenixistä lähteviä lentoja poikkeuksellisen lämpiminä päivinä.

  2. Lopettaako Norwegian lennot Helsingistä Las Vegasiin maaliskuun jälkeen? Heidän sivujen kautta ei ainakaan saa varattua lentoja huhtikuulle

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *