Lennot Miamiin 364 euroa ja Chicagoon 367 euroa (*päättynyt*)

Lufthansan, Air Canadan ja Lufthansan lennot Helsingistä Chicagoon ovat varattavissa halvimmillaan 356 eurolla ja Miamiin 364 eurolla momondon kautta.

Matkustusaika: 5.2.-22.6.2018 ja 29.8.-22.12.2018. Tarjouslentoja on myynnissä sunnuntaihin 14.1. saakka.

Esimerkkilentoja Chicagoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Miamiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

 

3 kommenttia aiheesta “Lennot Miamiin 364 euroa ja Chicagoon 367 euroa (*päättynyt*)

  1. Moikka! Olemme menossa Miamiin isolla porukalla lokakuun puolivälissä. Mahtaakohan tuolle ajalle olla tulossa lentotarjouksia? Kannattaako siis vielä odotella ennen lentojen varaamista?

  2. Onkohan tässä tammikuun aikana tulossa edullisia lentoja myyntiin San Franciscoon? Ja mistähän mahtaa johtua, että esim Momondon tarjoamat edullisimmat KLM:n lennot vaihtuvat päivästä riippuen? Esim keskiviikkona ja torstaina edullisimmilla lennoilla oli myös parhaat matkustus ajat? Lähtö aamulla, paluulento iltapäivästä, mahdollisimman lyhyet vaihdot Köpiksessä? Lauantaina ko. KLM lennot maksoivat plus 200€ ja SASin lentoja tarjottiin edullisimpina (KLMää ei ollenkaan)? Ja tänään sunnuntaina KLMn lennot taas halvemmat, mutta tällä kertaa menolennolla hyvät vaihto ja matkustusaikataulu, mutta paluulennoksi ehdottaa taas ihan huonolla aikataululla?? Onko tämä yleistäkin lentoyhtiöillä ja voiko tällaisia muutoksia jotenki ennakoida? Kiitos vastauksesta jo etukäteen.

    • Ainakin SASilta on pitäisi olla tulossa myyntiin jotain matkamessutarjouksia Pohjois-Amerikkaan ja Málagaan huomenna, mutta hintatasosta ja kohteista meillä ei ole tarkempaa tietoa. Ilman tarkempia yksityiskohtia kysymykseesi on hankala antaa varmasti oikeaa vastausta, mutta selityksenä voisi olla yksittäisen lennon paikkatilanne (halvemman hintaluokan paikkoja yksittäiselle lennolle voi vapautua esim. matkustajan siirtäessä lipun toiselle lennolle).

      Pohjois-Amerikan lentoja ostaessa kannattaa aina selata tarkemmin eri lentovaihtoehtoja. Esim. momondon ja Skyscannerin hakutuloksissa näkyy yllättävän usein kymmeniä lähes saman hintaisia (+/- 5 euroa), joiden matkustusajoissa on olennaisia eroja.

      KLM:n lentoihin liittyen vielä pienenä varoituksena. Matkatavarat muuttuvat maksullisiksi Air France-KLM:n ja Deltan lennoilla 10.4.2018 alkaen (jos menolento on 9.4.2018 tai aiemmin, matkatavarat sisältyvät myös paluumatkalla lippujen hintaan).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *