Lennot Miamiin 364 euroa ja Chicagoon 367 euroa

Lufthansan, Air Canadan ja Lufthansan lennot Helsingistä Chicagoon ovat varattavissa halvimmillaan 356 eurolla ja Miamiin 364 eurolla momondon kautta.

Matkustusaika: 5.2.-22.6.2018 ja 29.8.-22.12.2018. Tarjouslentoja on myynnissä sunnuntaihin 14.1. saakka.

Esimerkkilentoja Chicagoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Miamiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

 

Kommentti aiheesta “Lennot Miamiin 364 euroa ja Chicagoon 367 euroa

  1. Onkohan tässä tammikuun aikana tulossa edullisia lentoja myyntiin San Franciscoon? Ja mistähän mahtaa johtua, että esim Momondon tarjoamat edullisimmat KLM:n lennot vaihtuvat päivästä riippuen? Esim keskiviikkona ja torstaina edullisimmilla lennoilla oli myös parhaat matkustus ajat? Lähtö aamulla, paluulento iltapäivästä, mahdollisimman lyhyet vaihdot Köpiksessä? Lauantaina ko. KLM lennot maksoivat plus 200€ ja SASin lentoja tarjottiin edullisimpina (KLMää ei ollenkaan)? Ja tänään sunnuntaina KLMn lennot taas halvemmat, mutta tällä kertaa menolennolla hyvät vaihto ja matkustusaikataulu, mutta paluulennoksi ehdottaa taas ihan huonolla aikataululla?? Onko tämä yleistäkin lentoyhtiöillä ja voiko tällaisia muutoksia jotenki ennakoida? Kiitos vastauksesta jo etukäteen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *