Lennot Australiaan 636 euroa

Air Chinan lennot huhti-toukokuussa ja loka-marraskuussa Helsingistä, Tampereelta ja Vaasasta Melbourneen ovat varattavissa halvimmillaan 636 eurolla momondon kautta. Tarjouslentoja on myynnissä 31.3.2018 saakka (paikkatilanteesta ja valuuttakurssimuutoksista johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia).

Lentoihin Tampereelta ja Vaasasta sisältyy menomatkalla pitkä koneenvaihto Pekingissä, jonka aikana voi tehdä päivämatkan Pekingiin.

Esimerkkilentoja Helsingistä (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tampereelta (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Vaasasta (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

 

4 kommenttia aiheesta “Lennot Australiaan 636 euroa

 1. Mistä hakisit suorat lennot kiertomatkalle Helsinki-Japani-Sydney-Hong Kong-Helsinki? Ensi vuoden marraskuulle suunnitelmissa. Onko Kilroy ainoa palveluntarjoaja? Noin 1400 euroa maksaa heidän kauttaan, voiko pitää hyvänä? Kiitos vinkeistä etukäteen!

  • Edullisten kiertomatkalentojen löytäminen edellyttää loogista reittiä. Tokio ja Osaka ovat harvinaisia koneenvaihtokaupunkeja Euroopasta Australiaan lennettäessä, jonka vuoksi ainoastaan Finnair ja Qantas julkaisevat tariffeja etsimällesi reitille.

   Lentojen hintataso reiteillä, joille ainoastaan 1-2 lentoyhtiötä myy lippuja, on yleensä korkeampi. Siksi olennaisesti (yli 10 %) halvempia lentoja etsimällesi reitille on hankala löytää varsinkin, kun haluat ehdottomasti matkustaa suorilla lennoilla.

   Kilroylta saamasi tarjous näyttäisi perustuvan vuodelta 2016 peräisin Finnairin toistaiseksi voimassaolevaaan tariffiin, joten lentojen varaamisen kanssa ei ole kiirettä (paikkatilanne ja valuuttakurssit vaikuttavat lippujen hintatasoon, mutta marraskuuhun on vielä 10 kuukautta).

   Finnairin ja Qantasin operoimia suoria kiertomatkalentoja Sydneyyn on myynnissä halvemmalla muille reiteille. Esimerkiksi Finnairin Helsinki – Singapore – Sydney – Hongkong – Helsinki lennot löytyy Expedian kautta 1130 eurolla.

  • Kokeilin linkkejä kannettavalla ja älypuhelimella ja ne toimivat. Oletko asentanut selaimeen lisäosia? Adblock-lisäosat, F-Securen Freedome ja vastaavat lisäosat estävät usein momondon, trivagon ja muiden matkahakujen käyttämisen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *