Lennot Uuteen-Seelantiin 600 euroa

Air Chinan lennot huhti-toukokuussa ja loka-joulukuussa Helsingistä Aucklandiin ovat varattavissa halvimmillaan 599 eurolla Skyscannerin kautta. Tarjouslentoja on myynnissä 31.3.2018 saakka (paikkatilanteesta ja valuuttakurssimuutoksista johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia).

Lentoihin sisältyy menomatkalla pitkä koneenvaihto Pekingissä, jonka aikana voi tehdä päivämatkan Pekingiin.

Esimerkkilentoja

8 kommenttia aiheesta “Lennot Uuteen-Seelantiin 600 euroa

 1. Kiitoksia tästäkin vinkistä!
  Hiukan muokattuna ostettu loka-/marraskuun taitteeseen. Lähtöpaikka Tampere & n. 64h stopover Pekingissä = 672€

  • Hyvää matkaa! Näitä lentoja pitäisi löytyä myös Tampereelta ja Vaasasta suunnilleen samaan hintaan.

 2. Olisin jo napannut nämä bucket list -lennot, mutta päivät ei vaan tahdo natsata! :-/ Jos tähän hintaan löytyy lentoja viikkojen 4–8 tai 12–18 välille niin pakkaan matkalaukut valmiiksi vaikka heti! 🙂

  • Hei,

   valitettavasti näitä lentoja ei ole myynnissä ainakaan helmikuulle kiinalaisen uudenvuoden takia, mutta toivottavasti Qatar Airwaysilta tai joltain muulta lentoyhtiöltä tulee myöhemmin myyntiin tarjouslentoja sopiville päiville.

  • Nyt ikiaikaisesta haaveesta tulee viimein totta, KIITOS! <3 Neljän viikon reissu löytyi lopulta Momondon kautta marras-joulukuulle hintaan 618 euroa per nuppi. Ihan uskomatonta! Lennot löytyi sellaisille päiville, mitä Skyscanner ei löytänyt, eli kannattaa tehdä vähän tutkimustyötä ennen kuin varaa! 😉

  • Hyvää matkaa! Näitä lentoja etsiessä momondo ei löytänyt lentoja tietyille päiville, joille lentoja löytyi Skyscannerin kautta, joten lentoja kannattaa etsiä molemmilta sivustoilta.

 3. Onko mahdollusta tähän hintaan tai lisähintaan tehdä muutaman päivän stopover Pekingissä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *