Helsinki – Toronto – Havanna – Helsinki 524 euroa

Air Canadan Helsinki – Toronto – Havanna – Helsinki lennot tammi-toukokuussa ovat varattavissa halvimmillaan 519 eurolla momondon kautta. Tarjouslentoja on myynnissä 4.1.2018 saakka.

Momondon multistop -haku ei tällä hetkellä toimi kaikilla älypuhelimilla, joten suosittelemme etsimään lentoja pöytäkoneella/kannettavalla/tabletilla.

Esimerkkilentoja tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

3 kommenttia aiheesta “Helsinki – Toronto – Havanna – Helsinki 524 euroa

  1. Toronton ohella voi lentää Montrealiin/Montrealista ja jatkaa vaikka junalla Torontoon ja Kuubassa Havannan ohella mahdollista valita lentokentiksi Varadero ja Santa Clara. Yhdistelemällä voi rakentaa erilaisia kiertomatkoja sen mukaan mihin Air Canada tai Air Canada Rouge lentää. Kokonaishinnat eivät paljoa poikkea kun jaksaa seuloa eri päivämäärillä ja kohteilla. Itselläni tällainen reissu tulossa.

  2. Jos matkan kohteena on nimenomaan Havanna, niin nyt kannattaa huomata, että Finnairilla on ”ennakkomyyntitarjous jäsenille” Havanna 549 eur

    • Kiitti vinkistä. Finnairin tarjouslentoja Havannaan on myynnissä 549 eurolla 15.1 saakka ja niiden matkustusaikana on 26.2.–16.3.2018, paluu viimeistään 24.3.2018.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *