Kevätlennot Indonesiaan 405 euroa, Vietnamiin 430 euroa ja Filippiineille 475 euroa

Turkish Airlinesin lennot huhti-toukokuussa Helsingistä Jakartaan ovat varattavissa halvimmillaan 405 eurolla, Qatar Airwaysin lennot Ho Chi Minh Cityyn (Vietnam) 430 eurolla ja Manilaan (Filippiinit) 475 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja Jakartaan (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Ho Chi Minh Cityyn (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Manilaan (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

2 kommenttia aiheesta “Kevätlennot Indonesiaan 405 euroa, Vietnamiin 430 euroa ja Filippiineille 475 euroa

  1. Mistä johtuu suuri hintaero eri varauspalveluiden välillä? Katsoin lentoja kesäkuulle Australiaan ja ticket.fi oli yli 100€ halvempi kuin mikään muu. Uskaltaako sieltä ostaa ja miten he myyvät niin halvalla?

    • Mille päiville ja minne etsit lentoja? Jokaisen varaussivuston hakualgoritmit toimivat hieman eri tavalla. Tämän vuoksi varsinkin monimutkaisempia lentoja varatessa varaussivustojen välillä voi ilmetä suurempia hintaeroja, mutta mielenkiinnosta voisin tutkia hieman tarkemmin.

      Ticket on yksi Ruotsin suurimmista kivijalkamatkatoimistoketjuista. Useimmista luottokortilla maksetuista varauksista ticket ei veloita lisämaksua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *