Pidennetty viikonloppu Pariisissa 262 euroa

3 vuorokauden Pariisin matka on varattavissa alk. 262 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Norwegianin lennot Helsingistä ja 3 yötä 4* Mercure Paris Montmartre Sacre Coeur hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero (n. 2,53 € / yö / matkustaja) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 19.12. olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia).

2 kommenttia aiheesta “Pidennetty viikonloppu Pariisissa 262 euroa

  1. Hei, Minullä on 1 vauvan ( alle 2 vuotta). Minä en tie miten voin varatta tämä package koko perheelleni ( mies, minä ja vauva). Because the airplane ticket is for 2 persons only, how can I add our baby to the package?
    Thank you.

    • Hi!

      You can change the number of passengers, dates etc by clicking ”muuta hakua” link at Expedia.fi after clicking a sample date.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *