Syyslennot Pohjois-Amerikkaan alk. 276 euroa (*päättynyt*)

Air France-KLM:n lennot loka-marraskuussa Helsingistä Vancouveriin ovat varattavissa halvimmillaan 276 eurolla, Torontoon 280 eurolla, Montrealiin ja Edmontoniin 287 eurolla, Portlandiin (Oregon) 282 eurolla, Los Angelesiin 300 eurolla, Phoenixiin 303 eurolla, Miamiin 304 euroa, San Franciscoon 305 eurolla, New Orleansiin 311 eurolla ja Las Vegasiin 314 eurolla Skyscannerin kautta.

Lentojen hintaan sisältyy ainoastaan käsimatkatavarat ja tarjoilu lennolla. Melko korkeista laukkumaksuista johtuen nämä lennot sopivat parhaiten pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa reissaaville.

Päivitys 17.12: lentoja löytyy kokeilemalla suunnilleen samaan hintaan loka-marraskuulle Alaskaa, Havaijia ja Meksikoa lukuun ottamatta useimpiin Air France-KLM:n ja Deltan kohteisiin Pohjois-Amerikassa (esim. Atlanta, Boise, Detroit, Minneapolis, Salt Lake City, San Diego, Tampa, Wichita).

Esimerkkilentoja Vancouveriin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Torontoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Edmontoniin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Montrealiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Portlandiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Los Angelesiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Phoenixiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja San Franciscoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Seattleen (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Miamiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Dallasiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Houstoniin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja New Orleansiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Las Vegasiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

6 kommenttia aiheesta “Syyslennot Pohjois-Amerikkaan alk. 276 euroa (*päättynyt*)

 1. ”Melko korkeista laukkumaksuista johtuen …” eli onko laukkumaksu jostain KLM:n sivuilta onkimani hinta 40 eur per suunta vai peräti enemmän?

  • Air France-KLM:n operoimilla lennoilla laukkumaksu on 40 euroa/suunta, jos liityt Flying Blue -kanta-asiakasohjelman jäseneksi ja maksat laukkumaksun viimeistään 24 tuntia ennen lentoa. Lisätietoa laukkumaksuista löydät KLM:n lehdistötiedotteesta.

  • Meillä ei ole tietoa siitä mihin asti nämä lennot ovat myynnissä. Se kuinka kova kiire lentojen varaamisen kanssa riippuu matkakohteesta. Itärannikolle ja Kaliforniaan halpojen lentojen löytäminen on myöhemmin helpompaa kuin esimerkiksi Boiseen, Vancouveriin, Edmontoniin, Calgaryyn, Arizonaan ja muihin hieman harvinaisempiin matkakohteisiin.

   Kanadan länsirannikolle, Arizonaan ja Texasiin muistelisin nähneeni saman hintaluokan lentoja Helsingistä viimeksi heinäkuussa 2016.

 2. Nämä ovat aina edestakaisia lentoja. Löytyykö tarjouksista ylernsä yhdensuuntaisia ollenkaan?

  • Norwegian on käytännössä ainoa Suomesta Pohjois-Amerikkaan lentoja myyvä lentoyhtiö, jonka hinnoittelurakenne perustuu yhdensuuntaisiin lippuihin (opiskelijoiden ja nuorten kannattaa tarkastaa minkä hintaisia lippuja Kilroy myy).

   Yhdensuuntaisten kaukolentojen kanssa ongelmana on maahantulomääräykset. Esim. USA:han Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaminen edellyttää, että pyydettäessä pystyt esittämään paluulipun tai jatkoliput kolmanteen maahan (paikalliset viranomaiset eivät hyväksy jatkolippua Kanadaan, Meksikoon ja tietyille Karibian saarille todisteena maastapoistumisaikeesta).

   Ps. Lähes kaikki lentoyhtiöt myyvät meno-paluulippuja, joiden paluulento lähtee toisesta kaupungista (open-jaw). Tämänkaltaisia lentoja voit etsiä esim. Skyscannerin tai Expedian sivuilta valitsemalla lentohausta useita kohteita kohdan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *