Lennot Malesiaan 416 euroa ja Malediiveille 436 euroa (*päättynyt*)

Qatar Airwaysin lennot Helsingistä Kuala Lumpuriin maalis-toukokuussa ovat varattavissa halvimmillaan 416 eurolla ja Malediiveille 436 eurolla Skyscannerin kautta. Tarjouslentoja on myynnissä lauantaihin 16.12. saakka.

Esimerkkilentoja Kuala Lumpuriin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Malediiveille (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

5 kommenttia aiheesta “Lennot Malesiaan 416 euroa ja Malediiveille 436 euroa (*päättynyt*)

  1. Voi kiitos vinkistä! Tuo onkin järkevämpi ja myös edullisempi vaihtoehto! Kiitos ammattitaidosta ja tää on aivan paras sivusto!

  2. Kiitoksia vastauksesta! Kyllä oon ohimennen kuullut siitä, tarkoitus olla Maafushilla muutama päivä ja jatkaa siitä Sri Lankalle.

    • Qatar lentää Colomboon, joten Sri Lankasta lähtevän paluulennon ostamista kannattaa harkita. Meno-paluulippuja, joiden paluulento lähtee toisesta kaupungista/maasta, voit etsiä valitsemalla esim. momondon lentohausta useita kohteita kohdan.

  3. Metsästän nimenomaan Qatarin lentoja Malediiveille marraskuulle. Näyttäisi olevan myynnissä momondon kautta n. muutaman euron vajaa 500e. Odotanko vielä, onko tietoa tuleeko Qatarilta parempia tarjouksia tässä kevään/kesän aikana vai onko parasta varata jo?

    • Nopeana tarkistuskysymyksenä ennen lentojen varaamista. Olethan tietoinen siitä, että Malediivien poliittisesta tilanteesta? https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005554085.html

      Tätä halvempia ei välttämättä myöhemmin tule myyntiin, mutta Qatarin lentoja on aiemminkin ollut myynnissä ~500 eurolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *