Cyber Monday -tarjouksia

Tälle sivulle kokoamme lentoyhtiöiden, hotellien, matkatoimistojen ja muiden varaussivustojen Cyber Monday -tarjouksia ja muita tänään päättyviä tarjouksia. Päivitämme listaa päivän aikana, jos ja kun löydämme muita mainitsemisen arvoisia tarjouksia.

Norwegian

Norwegianin Cyber Monday -tarjouksina mm. meno-paluulennot Helsingistä Ouluun alk. 40 €, Dubliniin 66 €, Lontooseen 85 €, Roomaan 92 € ja Barcelonaan 94 €.

Hotels.com

Hotels.comin Cyber Monday -aleen osallistuu yli 1000 hotellia Euroopassa, Aasiassa, Pohjois-Amerikassa, Karibialla ja Lähi-idässä. Lisäksi useimmista Hotels.comin hotelleista saa 10 % alennuksen alennuskoodilla BF10 maanantain ajan (poikkeuksena suuret ketjuhotellit kuten Marriott ja Hilton).

Expedia

Expedia myy alennettuun hintaan hotelleja ja lento+hotellipaketteja kaupunki- ja rantalomakohteisiin.

Ebookers

Ebookers myy tiistaihin saakka vuokra-autoja alennettuun hintaan.

Radisson Blu ja Park Inn

Dream Deals -tarjouksena jopa 30 % alennus Radisson Blu ja Park Inn -hotelleista Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa 3.12. saakka. Lisäksi Club Carlson -kanta-asiakasohjelman jäsenet saavat 2500 Gold Points -bonuspistettä/majoituskerta.

Lufthansa

Lufthansan lennoista 30 euron alennus alennuskoodilla ZG6APSLOF3CD maanantain ajan. Matkustusaika: 8.1.-22.3.2018.

Travellink

Travellinkin vähintään 1200 euron lento+hotellipaketeista maanantain ajan 120 euron alennuskoodilla CYBERMONDAY.

Tänään päättyviä Black Friday -tarjouksia

Accor Hotels

Ibis, Mercure, Novotel ja Sofitel -hotelliketjut myyvät hotellihuoneita jop 30-50 % alennuksella.

Finnair

Finnairin Black Friday -tarjouksina mm. lennot Köpikseen alk. 79 €, Amsterdamiin 139 €, Reykjavikiin 179 € ja Hongkongiin 499 €. Lisäksi Finnair Plus -jäsenet saavat Euroopan sisäisten lentojen matkustusluokan korotuksista 30 % alennuksen ja maanantaihin 27.11.2017 mennessä tehdyistä lentovarauksista kertyy 3000 ylimääräistä Finnair Plus -pistettä (pisteiden saaminen edellyttää kampanjalomakkeen täyttämistä).

Finnairin lennot saa usein varattua Skyscannerin ja momondon kautta n. 10-20 euroa Finnairin nettisivujen hintoja halvemmalla, joten muistathan verrata varaussivustojen hintoja.

Lonely Planet

Kaksi matkaopasta yhden hinnalla alennuskoodilla ONE4FREE maanantaihin 27.11.2017 saakka.

4 kommenttia aiheesta “Cyber Monday -tarjouksia

  1. Hotels.com tarjouksessa ”Et voi kerätä tai lunastaa Hotels.com™ Rewards -öitä, kun käytät tämän kupongin.” eli sama asia tämä 10% alennus kuin vastaava Rewards-yö joka on myös 10%

  2. Lufthansalla Cyber Monday Special -30€ ilmeisesti kaikista lennoista. Tarvitsee koodin, joka löytyy Lufthansan etusivulta tänään.

    • Lufthansalla on vastaavia koodeja myös muista maista. Esimerkiksi käyttämällä koodin ZBTBMS74737U lennot Tukholmasta Los Angelesiin ja San Franciscoon saa varattua halvimmillaan ~230 eurolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *