Lennot Kööpenhaminasta New Yorkiin 183 euroa (päättynyt)

*Päättynyt* Air France-KLM:n lennot Kööpenhaminasta New Yorkiin ovat varattavissa halvimmillaan 183 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

 

5 kommenttia aiheesta “Lennot Kööpenhaminasta New Yorkiin 183 euroa (päättynyt)

  1. Toi ”tripair”, jonka sivuille Skyscanner ohjaa tuon halvimman hinnan (jota sitten tosiaan ei löydykään) on muutenkin vähän kehnon oloinen varaussivusto – en ehkä suosittelisi varaamaan sitä kautta..

    • Eilen illalla halvin hinta oli Skyscannerin ja Momondon mukaan Travellinkillä/Opodolla, enkä onnistunut löytämään touko-kesäkuulta yhtään päivää, joissa hinta matkatoimiston sivuilla olisi ollut sama kuin hakukoneen ilmoittama (183-200€).

  2. Kyllä, mutta kun siirtyy hakukoneesta matkatoimiston sivuille, nousee hinta tuplaksi. Joskin tuo näyttäisi koskevan vain suoria lentoja CPH-JFK. Välilaskullisilla hinta pysyy samana kuin hakukoneessa, ainakin niiden päivien osalta, joita etsin.

    • Kokeilitko ainoastaan yhtä vai useampia päiviä? Näitä lentoja näyttäisi yhä olevan myynnissä. Yksittäisen lennon paikkatilanne on mahdollisesti muuttunut tarjouksen julkaisemisen jälkeen, joten tarvittaessa kannattaa kokeilla muita matkapäiviä (lentoja on myynnissä myös muille kuin esimerkkipäiville).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *