Lennot Pariisiin 94 euroa

Norwegianin lennot joulu-kesäkuussa Helsingistä Pariisiin ovat varattavissa halvimmillaan 94 eurolla momondon kautta.

Esimerkkilentoja

2 kommenttia aiheesta “Lennot Pariisiin 94 euroa

  1. Hei!
    Mattimyöhäsenä taas liikkeellä – mutta löytyisiköhän johonkin päin eurooppaa vielä kohtuuhintaisia lentoja uudenvuoden yli? Voiko jonkun sivuston kautta etsiä ”minne vaan euroopassa” -periaatteella?
    Kiitos vastauksesta!

    • Syyskuussa julkaisimme listan joululomalennoista, josta voit katsoa reissuideoita. Näin lähellä lähtöpäivää mielenkiintoisten tarjouslentojen löytäminen jouluksi on melko haastavaa. Kirjoittamalla esim. Skyscannerin lentohakuun kohteeksi kaikkille ja sopivat matkapäivät näet helposti minkähintaisia lentoja muut ovat löytäneet samoille päiville viime aikoina.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *