Lennot Balille 439 euroa

Qatar Airwaysin lennot marras-toukokuussa Helsingistä Balille ovat varattavissa halvimmillaan 439 eurolla Skyscannerin kautta.

Tarjouslentoja on myynnissä 30.11.2017 saakka. Menolennon on oltava aikavälillä 1.11.-14.12.2017, 8.1.-24.3.2018 tai 9.4.-15.6.2018. Maksimi perilläoloaika on 12 kuukautta.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

8 kommenttia aiheesta “Lennot Balille 439 euroa

  • Tulee halvemmaksi ostaa kaksi menopaluu-lippua HEL-DPS-HEL eri päivämäärille, ja jättää yhdet lennot käyttämättä.

  • En suosittele kokeilemaan menolipun käyttämättä jättämistä. Lentoyhtiöt lähes poikkeuksetta peruvat paluulipun, jos jätät menolennon käyttämättä.

 1. Ensi vuoden helmikuussa. Jossakin lukee että etu olisi voimassa vain vuoden loppuun mutta hausta löytyy myös ensi vuodelle ilmaisia hotelleja.

  • Ainakin virallisesti tämän tarjouksen pitäisi olla voimassa ainoastaan vuoden loppuun (ellei Qatar ole parin viime viikon aikana muuttanut ehtoja, mistä en ainakaan itse ole tietoinen).

 2. Onko tietoa saako Qatarin stopover-edut (ilmainen hotelliyö) jos varaa esim. Skyscannerin kautta vai pitääkö varaus tehdä suoraan lentoyhtiön sivuilta?

  • Milloin olet matkustamassa? Majoituksen osalta Qatarilla on muutama erilainen stopover -tarjous, joiden ehdot eroavat toisistaan. En muista nähneeni ehdoissa rajoituksia varauskanavan osalta, mutta yhteen ohjelmaan sisältyy rajoituksia lipputyypin osalta.

   Muille vielä infona. Käytännössä kaikkiin Qatarin lentoihin voi yhdistää muutaman päivän stopoverin Dohassa valitsemalla Skyscannerin tai lentoyhtiön lentohausta useita kohteita kohdan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *